خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
7,068
امتیاز واکنش
35,464
امتیاز
473
زمان حضور
262 روز 19 ساعت 30 دقیقه
نویسنده این موضوع

مواد لازم برای مارمالاد نارنگی:

نارنگی شسته و با پوست خرد شده به ورقه های نازک ۱.۳۵ کیلوگرم
شکر ۴ پیمانه

یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید. نارنگی‌ها را به همراه ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و نارنگی ها را بپزید تا زمانی که پوستشان نرم شود (حدود ۲۰ دقیقه)
شکر را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه) اگر مخلوطتان با شدت زیادی می‌جوشد، حرارت را کم کنید تا نسوزد. برای اینکه ببینید آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب یخ بیندازید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می خورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقیق بود، پخت آن را ادامه دهید.
مارمالاد را در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود. می‌توانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز کنید.






منبع: بیتوته


طرز تهیه مارمالاد نارنگی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا