نویسنده این موضوع
مواد لازم برای مارمالاد نارنگی:
نارنگی شسته و با پوست خرد شده به ورقه های نازک | ۱.۳۵ کیلوگرم |
شکر | ۴ پیمانه |
یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید. نارنگیها را به همراه ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و نارنگی ها را بپزید تا زمانی که پوستشان نرم شود (حدود ۲۰ دقیقه)
شکر را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه) اگر مخلوطتان با شدت زیادی میجوشد، حرارت را کم کنید تا نسوزد. برای اینکه ببینید آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب یخ بیندازید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می خورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقیق بود، پخت آن را ادامه دهید.
مارمالاد را در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود. میتوانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز کنید.
منبع: بیتوته
طرز تهیه مارمالاد نارنگی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com