نویسنده این موضوع
تحقیقات جدید نشان می دهد که افزودن بیشتر غلات کامل - مانند ذرت بو داده - در رژیم غذایی با کاهش خطر زوال شناختی مرتبط است. این مطالعه که در مجله Neurology در روز چهارشنبه منتشر شد، نشان داد افرادی که بیشتر غلات کامل مصرف میکنند، از نظر شناختی 8.5 سال جوانتر از افرادی هستند که مقادیر کمتری مصرف میکنند.
تحقیقات جدید نشان می دهد که افزودن بیشتر غلات کامل - مانند ذرت بو داده - در رژیم غذایی با کاهش خطر زوال شناختی مرتبط است.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ نیویورک پست نوشت: این مطالعه که در مجله Neurology در روز چهارشنبه منتشر شد، نشان داد افرادی که بیشتر غلات کامل مصرف میکنند، از نظر شناختی 8.5 سال جوانتر از افرادی هستند که مقادیر کمتری مصرف میکنند.
دکتر شیائوران لیو، نویسنده این مطالعه، در بیانیهای گفت: «با بیماری آلزایمر و زوال عقل که میلیونها آمریکایی را تحت تأثیر قرار داده است، یافتن راههایی برای پیشگیری از این بیماری یک اولویت بهداشت عمومی است.
دیدن اینکه مردم می توانند با افزایش رژیم غذایی غلات کامل به میزان چند وعده در روز، خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهند، هیجان انگیز است.
غلات سبوس دار شامل برخی نان ها و غلات، کینوآ و ذرت بوداده بود. یک وعده غلات کامل به عنوان یک اونس غذا تعریف میشود که تقریباً «یک تکه نان، نصف فنجان پاستا یا برنج پخته شده، یک اونس کراکر یا یک فنجان غلات خشک» است.
برای تعیین این موضوع، محققان دانشگاه راش در شیکاگو 3326 نفر را در میانگین سنی 75 سال مشاهده کردند که زوال عقل نداشتند که 60 درصد آنها سیاه پوست بودند
پاپ کورن خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com