خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YaSnA_NHT๛

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
میکسر انجمن

امتیاز واکنش
13,960
زمان حضور
135 روز 7 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
هشتاد و سه: کمک های مردمی به برنامه ماه عسل برای زندانیان جرایم غیر عمد، یک صد میلیارد ریال بود.
هشتاد و چهار: در یکی از برنامه های ماه عسل غیر مستقیم به عوامل پشت صحنه تذکر داد، به شکلی که به مهمان برنامه رو کرد و گفت: خانم ببخشید، ما وسط صحبت دوستان داریم حرف می زنیم!
هشتاد و پنج: در یکی دیگر از قسمت های این مجموعه در گفتگو با یک فرزند طلاق گفت: خیلی شبیه تو بودم، اما تو آن سیزده سال را دیدی و من حتی آن سیزده سال را هم ندیدم.
هشتاد و شش: خاطره ای درباره شایعه مرگ خودش: آن روز من در دفترم بودم، مدتی کار کردم و خوابم برد، با صدای یکی از بچه ها بیدار شدم که داشت بلند بلند می گفت باور کنید زنده است، همین جا خوابیده! موبایلم را که نگاه کردم دیدم به جز تعداد زیادی تماس از دست رفته، عادل فردوسی پور همین طور مسلسل وار در حال گرفتن شماره ام است، جواب دادم که با حالتی عجیب پرسید خوبی؟ گفتم خوبم! و او شروع به داد بیداد کرد با کسانی که آن طرف خط پیشش بودند، تا ساعت ها بعد فقط جواب تلفن می دادم، از مادر و خواهر و خاله بگیرید تا دوست و آشنا.

فکت‌های احسان علیخانی

YaSnA_NHT๛

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
میکسر انجمن

امتیاز واکنش
13,960
زمان حضور
135 روز 7 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
هشتاد و هفت: در واکنش شدید مخاطبانش در اینستاگرام راجع به پستی با مضمون تلخ و عاشقانه نوشته بود: جان ماماناتون، لطفا داستان و افسانه نسازید.
هشتاد و هشت: همچنین در واکنش به ماجرای پیش آمده بین محسن چاوشی و یکی از خواننده های لس انجلسی اینگونه عکس العمل نشان داد: خوب است نقدپذیر باشیم، یک نفر آن سر دنیا نقدی به این مسئله دارد. به هر حال بزرگتر است و در این حوزه تخصص دارد و باید به او احترام بگذاریم.
هشتاد و نه: می گوید برنامه ما دو نوع مخاطب دارد، یکسری مخاطب که با علاقه این برنامه را دنبال می کنند و بخشی از مخاطبان که از ما خوششان نمی آید، ولی برنامه را تماشا می کنند.
نود: در یکی از پست های اینستاگرام خود از یک دزد آدم ربا که به درخواست او کودکی را به مادرش بازگردانده بود، تشکر کرد.
نود و یک: در واکنش به خبر دستگیری اش گفت، نمی دانم این شیطنت های رسانه ای از کجا نشات می گیرد، اما می دانم این چنین شایعاتی فقط می تواند برآمده از ذهن های بیمار باشد.

فکت‌های احسان علیخانی

YaSnA_NHT๛

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
میکسر انجمن

امتیاز واکنش
13,960
زمان حضور
135 روز 7 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
نود و دو: در یکی از برنامه هایش اعلام کرد که دستمزدش برای یکسری مجموعه ماه عسل مبلغ چهل و پنج میلیون تومان است.
نود و سه: همچنین گفت برای کت و شلوارهای برنامه از هزینه شخصی اش استفاده می کند.
نود و چهار: می گوید به مهمانانش پول نمی دهد تا به برنامه او بیایند.
نود و پنج: با وجود رفاقت قدیمی با مهدی یراحی، می گوید وقتی او شاد می خواند، نمی تواند درکش کند!
نود وشش: در جزیره ی تنهايی اش با خودش یک قرآن، دیوان حافظ، عکس مادرش، چوب ماهیگیری و کلی آذوقه می برد!
نود و هفت: هرچه دارد از دعای خیر مادرش دارد و مهم ترین گوش گیر در زندگی اش را مادرش معرفی می کند.
نود و هشت: در آخرین روز زندگی اش سعی می کند یک لیست تهیه کند و از دوستان حلالیت بطلبد، چون یک عمر در آن طرف راحت زندگی کردن خیلی بهتر است
منبع: کلبه کولاک

فکت‌های احسان علیخانی

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا