- امتیاز واکنش
- 2,493
- زمان حضور
- 11 روز 17 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
افرادی وجود دارند که انرژی دیگران را می دزدند. شاید به تعبیری همه ما زمان هایی چنین کاری کرده ایم. به اصطلاح به این کار خون آشامی روانی یا دزدی انرژی گفته می شود که می تواند تاثیر بسزایی بر سلامت روانی و احساس شادی و سرزندگی قربانی بگذارد. ما قبلا در مورد افراد حساس به انرژی و راههای محافظت این افراد از خود صحبت کردیم. این مقاله به شکلی بسیار جامع تر به این پدیده، علل رخ دادن آن و راههای محافظت و مقابله با آن می پردازد. همچنین مفاهیمی مثل کهن الگوها و سایه در این مقاله، همگی مفاهیم روانکاوی عمقی یونگ هستند.
مقدمه:
نکته اینجاست که اغلب ما می خواهیم مثبت، خوب و با ثبات باشیم. می دانم که خودم چنین خواستی دارم. اما تجربیاتم به من آموختند که تنها راه لمس نور حقیقی از میان تاریکی ست. احتمالا شما هم در زندگی تان با چنین حقایق متناقضی مواجه شده اید!
ما دراین مقاله به زیر و بم خون آشامی عاطفی خواهیم پرداخت و اینکه چگونه مردم هر روز از یکدیگر انرژی می دزدند. نگاهی خواهیم انداخت به کارهایی که در رابـ*ـطه با خون آشامی می توانیم انجام دهیم؛ چگونگی شناسایی آن در حین رخ دادنش، چگونگی حفاظت در مقابلش و البته طبیعتا همه این موارد شامل خود ما هم می شود و یاد میگیریم که چطور وقتی ناآگاهانه از کسی انرژی میدزدیم به این پدیده آگاه شویم و جلوی آن را بگیریم.
پس بیایید به درون آن شیرجه بزنیم.
منبع: راستمرد
خون آشامی روانی چیست و راه های مقابله با آن کدام است؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com