خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
  
عضویت
28/5/23
ارسال ها
2,769
امتیاز واکنش
10,741
امتیاز
328
محل سکونت
بوشهر
زمان حضور
44 روز 17 ساعت 16 دقیقه
نویسنده این موضوع
موس ها که یک نوع دسر هستند ریشه فرانسوی دارند و به یک نوع خاصی از دسر سرد گفته می شود که همیشه لزوماً طعم آن شیرین نیست و گاهی اوقات می تواند حکم یک غذا را داشته باشد و از مواد مختلف مثل سبزیجات، گوشت و ماهی هم در بعضی از موس ها استفاده می شود.
ریشه این کلمه در زبان فرانسه به معنی خزه یا کف می باشد و یکی از ویژگی‌های دسر موس بافت پر هوای آن است.
طرز تهیه آن معمولاً به این صورت است که سفیده تخم مرغ و خامه را هم می‌زنند و با میوه و شکلات و غیره به آن طعم می‌دهند. از ژلاتین و زرده تخم مرغ هم در موس‌ها استفاده می‌شود.
از معروفترین و محبوبترین موس هایی که به عنوان دسر تهیه می شود می توان به موس توت فرنگی، موس شکلاتی، موس زرد آلو و موس چای سبز اشاره کرد.
در ادامه با انواع دسر موس آشنا خواهید شد و طرز تهیه برخی از محبوب ترین دسر موس ها را به شما آموزش می دهیم.
162554_403.jpeg


مواد لازم برای تهیه موس لبو
تخم مرغ : 2 عدد
• لبو رنده شده : 1 پیمانه
• شکر : 1/2 پیمانه
• شیر : 1 پیمانه
• پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری
• وانیل : نوک قاشق چای خوری
• خامه فرم گرفته : 1 و 1/2 پیمانه
• آب لبو : 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه موس لبو

 
  • تشکر
Reactions: ~Hasti~

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
  
عضویت
28/5/23
ارسال ها
2,769
امتیاز واکنش
10,741
امتیاز
328
محل سکونت
بوشهر
زمان حضور
44 روز 17 ساعت 16 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه موس لبو
در اولین مرحله برای تهیه موس لبو باید لبو ها را آماده کنید. پس باید اول لبو ها را خوب شسته و بپزید و با رنده ریز آنها را خیلی ریز رنده کنید.

سپس باید داخل یک ظرف مقداری شیر ریخته و روی شعله گاز بگذارید. وقتی که شیر به جوش آمد لبوهایی که پخته و رنده شده بود را درون شیری که در حال جوشیدن است ریخته و آنها را هم بزنید تا باهم بجوشند.

پس از آن باید مایه تخم مرغی را تهیه کنید‌. به همین منظور باید زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کرده و سفیده ها را کنار بگذارید و داخل زرده تخم مرغ ها کمی شکر و وانیل بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا حالت کشدار و کرم رنگ پیدا کند.

حالا باید مایه تخم مرغی را به لبو و شیر داغ که روی شعله ملایم در حال جوشیدن بودند اضافه کنید و با سرعت هم بزنید تا به غلظتی مثل فرنی برسند اما باید حرارت آنقدر پایین باشد که مخلوط شما نجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و کمی صبر کنید که مایع خنک شود و با محیط هم دما شود.

حالا باید پودر ژلاتین را به اندازه ای که گفته شد با دو قاشق غذاخوری آب سرد ترکیب کرده و روی حرارت غیرمستقیم بگیرید تا پودر ژلاتین داخل آب حل شود. باید منتظر بمانید که خنک شود و آن را به مایع تخم مرغ و شیری که خنک تر شده اضافه کنید و با هم هم بزنید تا یکدست شوند.

حالا باید داخل یک ظرف خشک و تمیز سفیده تخم مرغ ها را ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا پف کند، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف بیرون نریزد.

بعد آب لبو را به آن اضافه کرده و هم بزنید و به تدریج و کم کم ترکیب سفیده تخم مرغ و آب لبو را قاشق قاشق به ترکیب ماهی و تخم مرغ و شیر که پودر ژلاتین هم داخل آن ریخته بودید اضافه کنید.

حالا در این مرحله باید خامه قنادی را کمی بزنید تا فرم پیدا کند و بعد به تدریج به ترکیبات خود اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شود.

در مرحله بعد آنها را داخل قالب دلخواه خود ریخته و حدود 6 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

اگر می‌خواهید موس لبو به قالب نچسبد کمی آن را چرب کنید تا موقع بیرون آوردن حالت خود را از دست ندهد.

17663310_133662100503614_3516120314545176576_n.jpeg


منبع: آف دکور


طرز تهیه موس لبو

 
  • تشکر
Reactions: ~Hasti~
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا