خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

فاطمـ♡ـه

مدیر آزمایشی عکس
مدیر آزمایشی
  
عضویت
5/8/20
ارسال ها
1,057
امتیاز واکنش
26,333
امتیاز
368
سن
19
محل سکونت
ツ☁️
زمان حضور
51 روز 13 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
(تفاوت ماهی قباد و ماهی شیر)
ماهی قباد بسیار پر طرفداری است و به شدت به ماهی شیر شباهت دارد. اگر می‌خواهید فرق میان ماهی شیر و ماهی قباد را از هم تفکیک کنید باید به ظاهر ماهی دقت کنید؛ ماهی شیر لکه های خطی بر روی بدن خود دارد ولی ماهی قباد لکه های نقطه ای دارد.

(ارزش غذایی ماهی قباد)
ماهی قباد حاوی پروتئین و کلسیم است، کالری کمی دارد و همانند اکثر ماهی ها مقادیر فراوانی اسیدهای چرب امگا۳ دارد.

(خواص ماهی قباد چیست؟)
ماهی قباد به دلیل وجود پروتئین زیادی که دارد منبع خوبی جهت رشد کودک است و همانطور که می‌دانیم پروتئین یکی از اصلی ترین مواد برای تغذیه ورزشکاران است که در ماهی قباد یافت می شود. درضمن این ماهی با داشتن اسیدهای چرب امگا۳ به تقویت سیستم ایمنی و عصبی انسان کمک می‌کند و همچنین مانع ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی می‌شود . ماهی قباد با دارا بودن مقدار کالری کم برای ورزشکاران و یا افرادی که نگران رژیم های لاغری خود هستند مناسب است.

(طبع ماهی قباد چیست؟)
ماهی قباد دارای طبعی سرد است و برای این که معده انسان دچار مشکل نشود میتوان ماهی قباد را با سیر و آب‌نارنج مزه دار کرد . سیر و آب نارنج بسیار خاصیت داشته و طبع گرمی دارند؛ به این ترتیب تعادل برقرار میشود.

(نحوه پخت ماهی قباد چگونه است؟)
ماهی قباد همانند ماهی شیر گوشت زیاد و استخوان کمی دارد و به صورت های مختلف سرو میشود از جمله میتوان به صورت ماهی شکم پر آن را آماده کرد همچنین از ماهی قباد برای تهیه ماهی کبابی یا ماهی سرخ شده نیز استفاده میکنند. در طبخ سبزی پلوبا ماهی که غذای پرطرفدار و مناسبتی شب عید است ماهی قباد گزینه بسیارخوبی است.


آبزیان | ماهی قباد

 

فاطمـ♡ـه

مدیر آزمایشی عکس
مدیر آزمایشی
  
عضویت
5/8/20
ارسال ها
1,057
امتیاز واکنش
26,333
امتیاز
368
سن
19
محل سکونت
ツ☁️
زمان حضور
51 روز 13 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
(پاک کردن ماهی قباد چگونه است؟)
قبل ازهرچیز باید بدانید که دور ریز و ضایعات ماهی قباد بسیار کم است بنابراین بعد از پاک کردن این ماهی گوشت زیادی به دست می‌آید و برای سرخ کردن پیشنهاد می‌شود. در ابتدا برای تمیز کردن ماهی فلس یا همان پولک باید از آن جدا شود و اینکار را می‌توان با پشت چاقو انجام داد و بعد با آب سرد راحت ماهی تمیز شود. نوک چاقو را درسوراخ کوچک مخرجی فرو ببرید و پوست ماهی را از دم تا آبشش برش دهید و انـ*ـدام داخلی را به طور کامل خارج کنید و دوباره با آب سرد ماهی را بشویید.

(شکل ظاهری ماهی قباد)
ماهی قباد که از خانواده تن ماهیان است بدنی دوکی شکل و کشیده دارد و به ماهی شیر شباهت دارد اما وجه تمایز آنها در این است که ماهی شیر بدنش کشیده تر از ماهی قباد است و رنگش روشن تر است. ماهی قباد پشتش آبی رنگ و طرفین بدنش نقره ای می‌باشد. از لحاظ اندازه طول ماهی قباد ۷۶ سانتی متر است.

(تشخیص ماهی قباد تازه از فاسد)
در ابتدا توجه کنید ماهی را از جایی مطمان و قابل اعتماد خریداری کنید که ضمن رعایت موارد بهداشتی ماهی های تازه را عرضه می‌کنند. یکی از موارد تشخیص ماهی تازه بوی آن به خصوص بوی آبشش است که ماهی فاسد بوی بسیار بد و نامطبوعی همچون بوی آمونیاک دارد چنانچه انگشت به داخل بدن ماهی فرو کنید و گوشت آن سر جایش برگردد ماهی تازه است و اگر فرورفتگی در گوشت ماهی به جا بماند ماهی فاسد است. با نگاه به چشمان ماهی هم می‌توان به تازگی آن پی برد به این صورت که چشمهای ماهی تازه درخشان و برآمده با مردمکی سیاه است برعکس ماهی فاسد که مردمکش سفید به نظر می‌رسد. پوست ماهی فاسد به آسانی ازگوشتش قابل تفکیک و جدا شدن است چرا که بسیار نرم است. گوشت ماهی تازه لطیف و نرم است و این هم مشخصه دیگری برای تشخیص ماهی تازه از فاسد است. ماهی قباد از خانواده تن ماهیان می باشد و مانند ماهیان این خانواده دارای بدنی دوکی شکل است. از نظر ظاهری ماهی قباد و ماهی شیر بسیار شبیه به هم هستند فرق این دو ماهی را می توان از رنگ بدن آن ها تشخیص داد، که ماهی شیر روشن تر از ماهی قباد است و ماهی شیر دارای بدنی کشیده تر نسبت به ماهی قباد است. در ادامه با خواص ماهی قباد بیشتر آشنا می شویم. تغذیه این ماهی از ماهیان کوچکتر مانند ماهی ساردین و خرچنگ ها می باشد. پراکنش آن در اقیانوس آرام، هند، آسیا، ایران، کویت و امارات می باشد.


محل زندگی:
ماهی قباد عموما در آب های کم عمق از قبیل خلیج فارس شنا می کند. این ماهی در اقیانوس هند، اقیانوس آرام و آسیا نیز یافت می شود. بنابراین شما این ماهی را می توانید در کشورهایی مانند ایران، بحرین، امارات و کویت مشاهده کنید. می توان گفت این ماهی جزء ماهیان دریایی جنوب است، که در عمق ۱۵ الی ۲۰۰ متر زندگی می کنند. جالب است بدانید که عمق محدوده اصلی زیستگاه این ماهی ۲۰ تا ۹۰ متر می باشد.

نحوه صید و پخت :
ماهی قباد عموما از ماهیان کوچک تر از قبیل ساردین ماهیان و خرچنگ تغذیه می کند. این ماهی دارای گوشتی سفید و نرم می باشد. بنابراین با هر روشی می توانید این ماهی را پخت کنید. طرز پخت این ماهی می تواند به صورت های سرخ کردنی، کبابی و شکم پر باشد. ماهی قباد یک ماهی کم کالری محسوب می شود. همچنین این ماهی از ارزش تجاری و شیلاتی بسیار بالایی نیز برخوردار می باشد. نحوه صید این ماهی با کمک قلاب، تور ترال میان آبی، تله هایی از جنس بامبو، پورسین و ترولینگ انجام می شود. جالب است بدانید که صید این ماهی یک صید ورزشی به حساب می آید.

منبع: زد بازار


آبزیان | ماهی قباد

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا