خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,604
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوفته قرمزه نخودچی غذای سنتی و محلی استان اصفهان است که با چرخ کرده گوشت گوسفند تهیه می شود و در پخت آن باید به نکاتی توجه کرد.
مواد لازم برای کوفته قرمزه نخودچی اصفهان

  • گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی 130 گرم
  • آرد نخودچی 1 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زرد چوبه 1 قاشق چای خوری
  • نعناع خشک 2 قاشق مربا خوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • آب 5 پیمانه
  • پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
  • پیاز متوسط رنده شده 1 عدد

طرز تهیه کوفته قرمزه نخودچی اصفهان
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.
1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.
از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.
در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود.
سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید.
سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند.
قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.


نکات کوفته قرمزه نخودچی اصفهان
گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود.
در صورتی که نمی توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.
نکات تکمیلی در مورد قرمزه نخودچی اصفهان
قرمزه نخودچی اصفهان جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
قرمزه نخودچی اصفهان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


کوفته قرمزه نخودچی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا