خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mobina.85

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
23/7/21
ارسال ها
275
امتیاز واکنش
2,377
امتیاز
178
محل سکونت
کرمان
زمان حضور
12 روز 10 ساعت 17 دقیقه
نویسنده این موضوع
بورک یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی دارد. درون بورک را می توان از انواع مواد مختلف پر کرد. در این دستور از پنیر و جعفری برای پر کردن بورک ها استفاده شده است. می توان درون بورک از هر نوع ماده گوشتی و پنیر پیتزا نیز پر نمود. بورک را می توان به عنوان میان وعده یا پیش غذا در مهمانی ها یا به صورت فینگر فود در جشن های تولد تهیه و سرو نمود.

مواد لازم بورک سوخاری
خمیر یوفکا۴ عدد
آب ۱ استکان
روغن ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱ استکان
ماست ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
مواد داخلی
پنیر فتا به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه بورک سوخاری
مرحله اول
برای تهیه بورک خوشمزه و مخصوص به روش سوخاری در ابتدای کار مواد میانی را در آن درست می کنیم. برای این کار پنیر فتا را با چنگال به صورت ریز خرد می کنیم و درون یک بشقاب می ریزیم، سپس کنار می گذاریم.


طرز تهیه بورک سوخاری

 

Mobina.85

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
23/7/21
ارسال ها
275
امتیاز واکنش
2,377
امتیاز
178
محل سکونت
کرمان
زمان حضور
12 روز 10 ساعت 17 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله دوم
جعفری ساطوری شده را هم درون بشقاب دیگر قرار داده و کنار دست می گذاریم. یک کاسه برداشته و آب و روغن و شیر و ماست و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم. اولین خمیر را روی سطح کار پهن می کنیم.

مرحله سوم
سپس با مخلوط روغنی که تهیه کردیم روی آن را چرب می کنیم. سپس خمیر دوم را روی آن پهن می کنیم. خمیر را به ۸ قطعه مثلثی برش می زنیم. سپس مواد داخلی (پنیر و جعفری) را روی قسمت وسیع مثلث قرار می دهیم

مرحله چهارم
سپس کناره ها را به داخل تا می کنیم و آن را به آرامی رول می کنیم. تمام خمیر را به صورت رول می پیچیم. سپس یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با چنگال می زنیم تا از لـ*ـختگی خارج شود.

مرحله پنجم
سپس بورک ها را درون زرده تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری می غلتانیم. در ادامه سینی فر را برداشته و کف آن را به صورت یکدست با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. سپس بورک ها را روی کاغذ روغنی می چینیم.

مرحله ششم
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم. سینی فر را درون فر قرار داده تا تغییر رنگ پیدا کند و سپس از فر خارج می کنیم. صبر می کنیم تا از داغی بیفتد و از سینی فر خارج کرده و درون ظرف می چینیم.
منبع yildizlisunumlar


طرز تهیه بورک سوخاری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا