- عضویت
- 23/7/21
- ارسال ها
- 277
- امتیاز واکنش
- 2,388
- امتیاز
- 178
- محل سکونت
- کرمان
- زمان حضور
- 12 روز 13 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
بورک یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی دارد. درون بورک را می توان از انواع مواد مختلف پر کرد. در این دستور از پنیر و جعفری برای پر کردن بورک ها استفاده شده است. می توان درون بورک از هر نوع ماده گوشتی و پنیر پیتزا نیز پر نمود. بورک را می توان به عنوان میان وعده یا پیش غذا در مهمانی ها یا به صورت فینگر فود در جشن های تولد تهیه و سرو نمود.
مواد لازم بورک سوخاری
خمیر یوفکا۴ عدد
آب ۱ استکان
روغن ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱ استکان
ماست ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
مواد داخلی
پنیر فتا به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه بورک سوخاری
مرحله اول
برای تهیه بورک خوشمزه و مخصوص به روش سوخاری در ابتدای کار مواد میانی را در آن درست می کنیم. برای این کار پنیر فتا را با چنگال به صورت ریز خرد می کنیم و درون یک بشقاب می ریزیم، سپس کنار می گذاریم.
مواد لازم بورک سوخاری
خمیر یوفکا۴ عدد
آب ۱ استکان
روغن ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱ استکان
ماست ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
مواد داخلی
پنیر فتا به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه بورک سوخاری
مرحله اول
برای تهیه بورک خوشمزه و مخصوص به روش سوخاری در ابتدای کار مواد میانی را در آن درست می کنیم. برای این کار پنیر فتا را با چنگال به صورت ریز خرد می کنیم و درون یک بشقاب می ریزیم، سپس کنار می گذاریم.
طرز تهیه بورک سوخاری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com