خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
“بریانی هندی” یکی از غذاهای معروف هندوستان است که با برنج و گوشت طبخ شده و علاوه بر هندوستان با روشی تقریباً مشابه در کشورهای عربی و جنوب شرقی آسیا نیز تهیه می شود.
مواد لازم برای بریانی هندی
مواد لازم برای مایه بریانی:

  • 1/5 کیلوگرم گوشت مرغ پوست کنده شده، بدون استخوان، که به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده باشد
  • سیب زمینی حبه قندی خرد شده 4 عدد کوچک
  • پیاز خرد شده 2 عدددرشت
  • سیرخرد شده 2 بوته
  • ماست کم چرب 2 قاشق غذاخوری
  • ریشه زنجبیل تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
  • نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نیم قاشق چایخوری زردچوبه
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی پوست جدا شده و خرد شده 2 عدد متوسط
  • یک چوب دارچین به اندازه 2 اینچ
  • هل پودرشده نیم قاشق سوپخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • روغن نباتی یا کره آب شده 4 قاشق سوپخوری
برای طبخ برنج:

  • برنج باسماتی 500 گرم
  • زعفران کمی پودرشده
  • روغن نباتی دو نیم قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
  • سس مرغ (منظور مایعی است که بعد از آب پز کردن مرغ به دست می آید) 4 فنجان
  • هل به اندازه دو غلاف
  • چوب دارچین به اندازه یک اینچ
  • زنجبیل نیم قاشق چایخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه بریانی هندی
ابتدا برنج را تمیز کنید و خوب بشویید و با کمی نمک برای 1 تا 2 ساعت خیس کنید.

در یک قابلمه یا تابه با دیواره های بزرگ 2 قاشق روغن نباتی یا کره بریزید تا داغ شود سپس سیب زمینی ها را سرخ کنید.بعد آنها را در بیاورید و برای تفت دادن پیاز ، سیر و زنجفیل 2 قاشق دیگر داخل تابه روغن بریزد تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.در حین تقت فلفل ، زیره ، نمک ، زردچوبه و گوجه ها را هم اضافه کنید و تا 5 دقیقه همه این مواد را با هم تفت دهید.سپس نعناع ، هل ، ماست و دارچین را هم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا گوجه ها پخته شوند. در هنگام پختن گاهی هم به مواد سر بزنید تا آب آن کاملا خشک نشود. و اگر آب آن بخار شد کمی آب جوش داخل آن آضافه کنید تا مواد ته نگیرند و به ته ظرف نچسبند.



بعداز پخته شدن گوجه ها و غلیظ شدن مواد ، مرغ ها ی خرد شده را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط پخته شده زیر روی مرغ را بپوشاند. در ظرف را ببندید و حرارت را روی کمترین درجه قرار دهید تا مرغ در کنار بقیه مواد بپزد.بعد از50 تا 40 دقیقه که مرغ پخت و کاملا گوشتش ترد شد اگر آبی داخل ظرف ماند باید با برداشتن در ظرف اجازه دهید آب اضافی بخار شود و مواد بی آب باشند.

در مرحله بعد برنج شسته شده را آبکش کنید و بگذارید تا آبش کلا از صافی رد شود.

پیاز ها را سرخ کنید تا طلایی شود.سپس پیاز سرخ شده را با برنج آبکش شده ، مقداری زعفران ، دارچین و هل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا برنج با این مواد مخلوط شود.

سس مرغ یا همان آب مرغ را خوب داغ کنید و روی برنج بریزید. همچنین مخلوط آماده شده با مرغ را هم به همراه سیب زمینی های سرخ شده به آرامی با برنج مخلوط کنید . برنج مخلوط شده را روی حرارت کم قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه دم بکشد.و بعد نوش جان کنید.



نکات تکمیلی در مورد بریانی هندی
بریانی هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بریانی هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


بریانی هندی؛ تنوعی فوق العاده خوشمزه با مرغ

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
مواد لازم برای تهیه مایه بریانی
  • گوشت مرغ۱/۵ کیلو
  • سیب زمینی (حبه‌ای خرد شده)۴ عدد
  • پیاز (خرد شده)۲ عدد
  • سیر (خرد شده)۲ بوته
  • ماست (کم‌چرب)۲ قاشق غذاخوری
  • ریشه زنجبیل (خرد شده)۱ قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل سیاهنصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبهنصف قاشق چای‌خوری
  • زیره۱ قاشق چای‌خوری
  • گوجه فرنگی (پوست‌کنده)۲ عدد
  • چوب دارچینیک عدد
  • هل (پودر شده)نصف قاشق سوپ‌خوری
  • نمک۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن نباتی یا کره آب شده۴ قاشق سوپ‌خوری




مواد لازم برای تهیه برنج
  • برنج باسماتی۵۰۰ گرم
  • روغن نباتیدوونیم قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز خرد شده‍۴ عدد
  • سس مرغ۴ فنجان
  • هلبه مقدار لازم
  • زنجبیلنصف قاشق چای‌خوری
  • نمک۱/۵ قاشق چای‌خوری
  • زعفرانبه مقدار لازم

مرحله اول
ابتدا برنج را داخل یک کاسه با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید.
مرحله دوم
داخل یک تابه گود ۲ قاشق روغن نباتی یا کره بریزید تا ذوب شود. سپس سیب زمینی‌هایی که به صورت حبه‌ای خرد کردید را داخل روغن سرخ کنید. سیب زمینی‌ها را بعد از سرخ شدن از تابه بیرون بیاورید و داخل یک کاسه بریزید.
مرحله سوم
پیاز، سیر، زنجبیل و باقی روغن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت دادن فلفل، زیره، نمک، زردچوبه و گوجه‌ها را هم اضافه کنید و کمی به تفت دادن ادامه دهید. نعناع، هل، ماست و دارچین را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم
حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا گوجه بپزد. دقت کنید که هنگام پختن، نباید آب مواد کاملا کشیده شود؛ بنابراین هر چند دقیقه یکبار مواد را چک کنید و اگر آب آن بخار شد، کمی آب جوش اضافه کنید.
مرحله پنجم
مرغ را به صورت حبه‌های درشت خرد کنید و بعد از پخته شدن گوجه و غلیظ شدن مواد به قابلمه یا تابه اضافه کنید (برای مجلسی‌تر شدن غذا می‌توانید از تکه‌های مرغ درسته استفاده کنید). مواد را کامل هم بزنید تا روی مرغ را کامل بپوشاند.
مرحله ششم
دوباره در قابلمه را ببندید و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کنید تا مرغ کاملا مغزپخت و ترد شود. بعد از گذشت نیم ساعت که مرغ کاملا پخت، در قابلمه را بردارید و اجازه دهید تا آب اضافی روی حرارت بخار شود.
طرز تهیه برنج
مرحله اول
حالا نوبت به آماده کردن برنج است. برنج را آبکش کنید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. پیاز را سرخ کنید. برنج را داخل قابمه بریزید.
مرحله دوم
پیاز سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، مقداری زعفران دم کرده، دارچین و هل را داخل قابلمه با برنج مخلوط کنید. مایه بریانی هم که آماده کردیم را با برنج مخلوط کنید و روی حرارت کم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دم بگذارید. مرغ بریانی آماده است.
منبع: کتاب کاله


بریانی هندی؛ تنوعی فوق العاده خوشمزه با مرغ

 
  • تشکر
Reactions: Parmida_viola
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا