- عضویت
- 28/2/20
- ارسال ها
- 4,354
- امتیاز واکنش
- 51,361
- امتیاز
- 443
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم سس ماست | |
ماست شیرین | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | یک سوم قاشق چایخوری |
شوید خشک | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
مرحله اول
برای تهیه سس ماست مخصوص و خوشمزه ابتدا یک کاسه متوسط برداشته و ماست را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که برای تهیه سس ماست حتما از ماست شیرین و در صورت امکان از ماست بدون آب ( ماست چکیده ) استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون، سرکه سفید و نمک به کاسه حاوی ماست اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا شوید و آویشن را هم اضافه می کنیم. مواد را خوب بهم می زنیم و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود و سس به خوبی جا بیفتد. این سس برای سالاد های گرم و سرد مورد استفاده قرار می گیرد.
مرحله چهارم
در صورت تمایل برای اینکه طعم سس بهتر شود می توانیم از سس مایونز نیز در تهیه ان استفاده کنیم. البته اگر می خواهید این سس را به صورت رژیمی درست کنید یا از سس مایونز استفاده نکنید، یا اینکه از سس مایونز رژیمی و کم کالری استفاده کنید.
***
مواد لازم سس تارتار | |
سس مایونز | ۸ قاشق غذاخوری |
کیپر | ½ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ¼ پیمانه |
سس خردل | ۶ قاشق چایخوری |
سس کچاپ | ۵ قاشق چایخوری |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۱ حبه |
لیمو ترش | ½ لیمو |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
خیار شور | ¼ پیمانه |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ½ قاشق چایخوری |
مرحله اول
برای تهیه سس تارتاری رستورانی ابتدا سس مایونز را به همراه کیپر، ماست چکیده، سس خردل و سس کچاپ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
کیپر یا کبر یکی از میوه های مدیترانه ای است که از نظر ظاهری شباهت هایی به زیتون دارد، در صورتی که نتوانستید این میوه را بیابید می توانید انرا از مواد لازم حذف کنید. در ادامه سیر و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم، سپس آنرا صاف می کنیم و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه پاپریکا را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و شکر اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خیارشور را به همراه شوید و جعفری به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در صورتی که تمایل داشته باشیم سس تند و تیز تر باشد می توانیم از چند روش استفاده کنیم.
مرحله پنجم
روش اول اینکه مقدار فلفل قرمز را افزایش دهیم، یا اینکه یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کنیم و به سس اضافه کنیم. در پایان روی کاسه سس سلفون می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد سس با هم ترکیب شوند.
منبع:چیشی
سس ماست و سس تارتار
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com