خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Saghár✿

سرپرست بخش عمومی
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
نگارشگر انجمن
کپیست انجمن
  
عضویت
28/2/20
ارسال ها
4,354
امتیاز واکنش
51,361
امتیاز
443
محل سکونت
☁️
زمان حضور
122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع

مواد لازم سس ماست
ماست شیرین۱ پیمانه
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه¼ قاشق غذاخوری
پودر سیریک سوم قاشق چایخوری
شوید خشک۱ قاشق چایخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه سس ماست
مرحله اول
برای تهیه سس ماست مخصوص و خوشمزه ابتدا یک کاسه متوسط برداشته و ماست را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که برای تهیه سس ماست حتما از ماست شیرین و در صورت امکان از ماست بدون آب ( ماست چکیده ) استفاده کنید.

مرحله دوم
در این مرحله آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون، سرکه سفید و نمک به کاسه حاوی ماست اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا شوید و آویشن را هم اضافه می کنیم. مواد را خوب بهم می زنیم و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود و سس به خوبی جا بیفتد. این سس برای سالاد های گرم و سرد مورد استفاده قرار می گیرد.

مرحله چهارم

در صورت تمایل برای اینکه طعم سس بهتر شود می توانیم از سس مایونز نیز در تهیه ان استفاده کنیم. البته اگر می خواهید این سس را به صورت رژیمی درست کنید یا از سس مایونز استفاده نکنید، یا اینکه از سس مایونز رژیمی و کم کالری استفاده کنید.
***

مواد لازم سس تارتار
سس مایونز۸ قاشق غذاخوری
کیپر½ قاشق غذاخوری
ماست چکیده¼ پیمانه
سس خردل۶ قاشق چایخوری
سس کچاپ۵ قاشق چایخوری
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۱ حبه
لیمو ترش½ لیمو
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
خیار شور¼ پیمانه
جعفری۱ قاشق غذاخوری
شوید۱ قاشق غذاخوری
شکر½ قاشق چایخوری
دستور تهیه سس تارتار
مرحله اول
برای تهیه سس تارتاری رستورانی ابتدا سس مایونز را به همراه کیپر، ماست چکیده، سس خردل و سس کچاپ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم
کیپر یا کبر یکی از میوه های مدیترانه ای است که از نظر ظاهری شباهت هایی به زیتون دارد، در صورتی که نتوانستید این میوه را بیابید می توانید انرا از مواد لازم حذف کنید. در ادامه سیر و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم
در این مرحله آب لیمو ترش را به طور کامل می گیریم، سپس آنرا صاف می کنیم و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه پاپریکا را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و شکر اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم
در این مرحله خیارشور را به همراه شوید و جعفری به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در صورتی که تمایل داشته باشیم سس تند و تیز تر باشد می توانیم از چند روش استفاده کنیم.

مرحله پنجم

روش اول اینکه مقدار فلفل قرمز را افزایش دهیم، یا اینکه یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کنیم و به سس اضافه کنیم. در پایان روی کاسه سس سلفون می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد سس با هم ترکیب شوند.
منبع:چی‌شی


سس ماست و سس تارتار

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا