خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
منبع: ویستا
عـادت‌هـای غـذایـی نـروژی‌هـا

اساس کار آشپزی نروژی، استفاده از مواد اولیه خام است. درواقع، آنها از تمام موادی که در این کشور کشت می‌شود، در آشپزی‌شان استفاده می‌کنند اما به غذاهایی مثل پیتزا، پاستا و انواع ساندویچ‌ها هم گرایش دارند.

یکی از اصلی‌ترین غذاهای نروژی، غذاهای دریایی است. ماهی سالمون از معروف‌ترین ماهی‌هایی است که آنها مصرف و آن را به شیوه‌های مختلف مثل بخارپز، کبابی و گاهی سرخ‌کرده همراه با سس‌های مختلف طبخ می‌کنند. همراه این ماهی مقداری تخم‌مرغ و شوید تازه هم سرو می‌شود. صدف یکی دیگر از غذاهای دریایی‌ای است که کم‌کم به سفره‌ نروژی‌ها راه پیدا کرد و به‌تدریج خرچنگ و میگو هم اضافه شدند. نروژی‌ها حتی جشن‌هایی مثل میهمانی‌های خرچنگ دارند و در فضای باز این موجود دریایی را صید و همان جا تازه‌تازه طبخ می‌کنند و می‌‌خورند. همراه این غذاهای دریایی لیمو نیز بسیار مورد استفاده قرارمی‌گیرد.

غذای اصلی بعدی نروژی‌ها، گوشت قرمز با سویاسس است. در کنار این تکه گوشت، حتما سیب‌زمینی کبابی سرو می‌شود. گوشت بره یکی از محبو‌ب‌ترین گوشت‌هاست که مردم این کشور در پاییز بیشتر مصرف می‌کنند البته به صورت بخارپز و کبابی.

دسرهای نروژی نیز یک مشخصه خاص دارند و در تمام آنها از میوه استفاده می‌شود از توت‌فرنگی گرفته تا گیلاس و آلبالو. جزء دیگر دسرها ادویه‌های معطری مانند دارچین، گل میخک و هل هستند. در ضمن، مردم این کشور در وعده‌های صبحانه و شامشان، نان‌هایی می‌خورند که با کره و کره بادام‌زمینی طعمی خاص پیدا کرده‌اند.


شیرینی نروژی

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
مـواد لازم (برای۴ نفر)

کره/ ۲۰۰ گرم/ ۸۰۰ کیلوکالری

شکر/ ۱ لیوان/ ۴۰۰ کیلوکالری

تخم‌مرغ/ ۱ عدد/ ۱۰۰ کیلوکالری

آردگندم/ ۲ لیوان/ ۱۶۰ کیلوکالری

بادام خردشده/ ۵ قاشق غذاخوری/ ۳۵۰ کیلوکالری

مربای آلبالو/ ۵ قاشق غذاخوری/ ۲۰۰ کیلوکالری





● طـرز تـهـیـه

ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط‌ و تخم‌مرغ را به آنها اضافه کنید. حالا بادام را بیفزایید و بگذارید به مدت ۱ ساعت خمیر به دست آمده، بماند. پس از این مدت، خمیر را به گلوله‌های گرد کوچکی تقسیم کنید و به‌صورت دایره درآورید. وسط دایره‌ها را برای ریختن مربای آلبالو گود کنید. آنها را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. به این ترتیب شیرینی‌هایتان آماده خوردن خواهند بود.





● مـقـدار کـالــری

مجموع مواد اولیه این شیرینی تقریبا ۲۰۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تهیه ۲۰ عدد شیرینی، مقدار انرژی حاصل از خوردن هریک از آنها، ۱۰۰ کیلوکالری خواهد بود و می‌تواند میان‌وعده‌ای مغذی باشد. البته فراموش نکنید که با افزایش مقدار مربا و بادام‌های خردشده مقدار کالری دریافتی افزایش پیدا خواهد کرد.





● بـادام؛ ضـدپـوکـی‌اسـتـخـوان

بادام از منابع املاحی نظیر روی، کلسیم، آهن و سلنیوم است بنابراین کسانی که گوشت و لبنیات کمتر مصرف می‌کنند و در معرض کمبود این مواد معدنی قرار دارند، بهتر است بادام خام را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند. البته مصرف روزانه ۵ عدد بادام توصیه می‌شود زیرا این مقدار ۱ واحد روغن محسوب می‌شود و ۴۵ کیلوکالری انرژی دارد. مصرف مرتب و به اندازه بادام از کاهش کلسیم استخوانی پیشگیری می‌کند و نتایج مطالعات نشان داده است کسانی که به این ماده معدنی نیاز بیشتری دارند (نوجوانان) یا از منابع حیوانی آن کمتر استفاده می‌کنند، اگر بادام را در برنامه ‌غذایی‌شان بگنجانند، احتمال کمتری دارد که به پوکی‌استخوان دچار شوند.


شیرینی نروژی

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
● آرد گـنـدم؛ ضـدچـربـی خـون

آرد گندم از منابع کربوهیدرات‌های پیچیده یا نشاسته است. به این دلیل متخصصان تغذیه آن را منبع انرژی می‌دانند. البته در صورتی که سبوس داشته باشد بدن مقداری فیبر نیز دریافت خواهد کرد. نتایج بررسی‌ها نشان داده‌اند با مصرف ۱۰۰ گرم آرد گندم، نیمی از نیاز بدن به فیبر مورد نیاز روزانه تامین می‌شود. در ضمن، سبوس گندم ویتامین E هم دارد و با مصرف یک قاشق غذاخوری سبوس گندم، نیاز روزانه به این ویتامین تامین خواهد شد. اثر مثبت دیگر مصرف آرد کامل جلوگیری از گرفتگی عروق و کاهش سطح LDL خون است. نکته مهم دیگر درباره آرد گندم این است که منبع مناسبی از املاحی نظیر سلنیوم و آهن محسوب می‌شود و افزودن آن به برنامه‌غذایی روزانه می‌تواند به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک کند. البته برای آنکه آرد این خواص را داشته باشد باید تازه‌‌تازه و در مقادیر کم خریداری شود و به مصرف برسد زیرا نگهداری حجم زیادی از آن در طولانی‌‌مدت می‌تواند از ارزش غذایی‌اش بکاهد. بهتر است آرد را در ظرفی که در آن محکم بسته می‌شود، بریزید و در محیط خشک و خنک قرار دهید.





● تـخـم‌مـرغ؛ ضـدکـم‌‌خـونـی

تخم‌مرغ علاوه بر پروتئین، از منابع آهن، ویتامین D و B۱۲ است، بنابراین با مصرف مرتب آن می‌توان از بروز کم‌‌خونی پیشگیری کرد و احتمال ابتلا به پوکی‌استخوان و کم‌خونی ناشی از کمبود ویتامین B۱۲ را به حداقل رساند. در روزهای سرد زمستان که روز کوتاه‌تر است و احتمال بروز کمبود ویتامین D افزایش می‌یابد، خوردن یک عدد تخم‌مرغ در هفته عادت غذایی مناسبی خواهد بود. البته یعنی افرادی که اضافه‌وزن دارند، بهتر است تخم‌مرغ را به صورت آبپز و همراه سایر سبزی‌های تازه میل کنند و اگر کمبود وزن دارند، آن را به صورت نیمرو میل کنند تا کالری بیشتری با خوردن آن به بدن برسد.


شیرینی نروژی

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
● اگر دیابت دارید

بهتر است به جای شکر از قند مصنوعی (به صورت حساب‌شده) استفاده کنید. مربا به این شیرینی اضافه نکنید و آن را کوچک و نازک تهیه کنید به این ترتیب مصرف ۱ تا ۲ عدد از آن برای میان‌وعده عصرانه‌تان می‌تواند مجاز باشد.





● اگر چربی خون دارید

در ترکیب این شیرینی به جای کره از روغن کنجد و از مغز گردو استفاده کنید زیرا بررسی‌ها نشان داده‌اند که هر دوی این موادغذایی به کاهش سطح LDL خون کمک می‌کنند. البته در صورتی که این شیرینی‌ها با یک لیوان آب گریپ‌فروت تازه میل شوند.





● اگر اضافه‌وزن دارید

بهتر است شیرینی‌ها را حساب شده میل کنید زیرا زیاده‌روی در خوردن هر ماده غذایی و حتی یک عدد شیرینی بیشتر هم می‌تواند باعث تشدید اضافه‌وزن شما شود. البته اگر شیرینی‌هایتان را در میان‌وعده صبح با یک لیوان شیر کم‌چرب میل کنید به بهبود وضعیت تغذیه‌تان کمک بسیاری کرده‌اید.


شیرینی نروژی

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا