M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
منبع: ویستا
عـادتهـای غـذایـی نـروژیهـا
اساس کار آشپزی نروژی، استفاده از مواد اولیه خام است. درواقع، آنها از تمام موادی که در این کشور کشت میشود، در آشپزیشان استفاده میکنند اما به غذاهایی مثل پیتزا، پاستا و انواع ساندویچها هم گرایش دارند.
یکی از اصلیترین غذاهای نروژی، غذاهای دریایی است. ماهی سالمون از معروفترین ماهیهایی است که آنها مصرف و آن را به شیوههای مختلف مثل بخارپز، کبابی و گاهی سرخکرده همراه با سسهای مختلف طبخ میکنند. همراه این ماهی مقداری تخممرغ و شوید تازه هم سرو میشود. صدف یکی دیگر از غذاهای دریاییای است که کمکم به سفره نروژیها راه پیدا کرد و بهتدریج خرچنگ و میگو هم اضافه شدند. نروژیها حتی جشنهایی مثل میهمانیهای خرچنگ دارند و در فضای باز این موجود دریایی را صید و همان جا تازهتازه طبخ میکنند و میخورند. همراه این غذاهای دریایی لیمو نیز بسیار مورد استفاده قرارمیگیرد.
غذای اصلی بعدی نروژیها، گوشت قرمز با سویاسس است. در کنار این تکه گوشت، حتما سیبزمینی کبابی سرو میشود. گوشت بره یکی از محبوبترین گوشتهاست که مردم این کشور در پاییز بیشتر مصرف میکنند البته به صورت بخارپز و کبابی.
دسرهای نروژی نیز یک مشخصه خاص دارند و در تمام آنها از میوه استفاده میشود از توتفرنگی گرفته تا گیلاس و آلبالو. جزء دیگر دسرها ادویههای معطری مانند دارچین، گل میخک و هل هستند. در ضمن، مردم این کشور در وعدههای صبحانه و شامشان، نانهایی میخورند که با کره و کره بادامزمینی طعمی خاص پیدا کردهاند.
عـادتهـای غـذایـی نـروژیهـا
اساس کار آشپزی نروژی، استفاده از مواد اولیه خام است. درواقع، آنها از تمام موادی که در این کشور کشت میشود، در آشپزیشان استفاده میکنند اما به غذاهایی مثل پیتزا، پاستا و انواع ساندویچها هم گرایش دارند.
یکی از اصلیترین غذاهای نروژی، غذاهای دریایی است. ماهی سالمون از معروفترین ماهیهایی است که آنها مصرف و آن را به شیوههای مختلف مثل بخارپز، کبابی و گاهی سرخکرده همراه با سسهای مختلف طبخ میکنند. همراه این ماهی مقداری تخممرغ و شوید تازه هم سرو میشود. صدف یکی دیگر از غذاهای دریاییای است که کمکم به سفره نروژیها راه پیدا کرد و بهتدریج خرچنگ و میگو هم اضافه شدند. نروژیها حتی جشنهایی مثل میهمانیهای خرچنگ دارند و در فضای باز این موجود دریایی را صید و همان جا تازهتازه طبخ میکنند و میخورند. همراه این غذاهای دریایی لیمو نیز بسیار مورد استفاده قرارمیگیرد.
غذای اصلی بعدی نروژیها، گوشت قرمز با سویاسس است. در کنار این تکه گوشت، حتما سیبزمینی کبابی سرو میشود. گوشت بره یکی از محبوبترین گوشتهاست که مردم این کشور در پاییز بیشتر مصرف میکنند البته به صورت بخارپز و کبابی.
دسرهای نروژی نیز یک مشخصه خاص دارند و در تمام آنها از میوه استفاده میشود از توتفرنگی گرفته تا گیلاس و آلبالو. جزء دیگر دسرها ادویههای معطری مانند دارچین، گل میخک و هل هستند. در ضمن، مردم این کشور در وعدههای صبحانه و شامشان، نانهایی میخورند که با کره و کره بادامزمینی طعمی خاص پیدا کردهاند.
شیرینی نروژی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com