خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

MaSuMeH_M

کاربر فوق حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
4/1/21
ارسال ها
3,013
امتیاز واکنش
9,030
امتیاز
308
زمان حضور
25 روز 10 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع

واویشکا میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا میگو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه واویشکا گوشت خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی
واویشکای گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان…

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۱ حبه
لیمو ترش تازه۱ عدد
پودر گوجه، پودر پاپریکا و ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن مایعبه مقدار کافی
طرز تهیه واویشکا میگو
مرحله اول
برای تهیه واویشکا میگو خوشمزه در ابتدای کار پشت میگوها را با چاقو یک برش نازک ایجاد کرده، سپس رگ سیاه رنگ را از آن جدا می کنیم. در ادامه میگوها را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم
حالا پیاز و سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه افزورده و بلافاصله پیاز را به همراه زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم
در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا میگوها را به تابه می افزاییم و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.

طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه و مجلسی به روش سنتی رشتی
واویشکا مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی استان گیلان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود

مرحله چهارم
حالا پودر گوجه، پودر پاپریکا، ادویه کاری و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آب لیمو ترش تازه را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم
در ادامه واویشکا میگو را مخلوط می کنیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید زمان پخت میگو بیش از زمان معین شده نباشد، در غیر این صورت باعث سفت شدن بافت میگوها می شود.

مرحله ششم
در صورت نبود پودر گوجه می توانید از ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی پوره یا خرد شده استفاده کنید. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس به همراه زیتون، لیمو ترش تازه و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

  • منبع: چی‌شی


طرز تهیه واویشکا میگو

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • عالی
Reactions: Parmida_viola
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا