- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
خورش آلو مسما یکی از غذاهای سنتی و مجلسی گیلانی است که از ترکیب مرغ و آلو تهیه میشود و در عین سادگی، بسیار خوشمزه و پرطرفدار است
خورش آلو مسما از خورشهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به روشهای متفاوتی تهیه میشود؛ هرچند تقریبا بهترین نوع آن را میتوانید در شمال کشور و بهخصوص استان گیلان نوش جان کنید.
علاوه بر شیوه رایج که خورش آلو مسما را با گوشت مرغ طبخ میکنند، امکان پخت آن با گوشت گوسفندی و گوساله نیز وجود دارد. از آنجا که مرغ سریعتر از گوشت قرمز میپزد، هر زمان که فرصت زیادی برای آشپزی نداشتید، خورش آلو با مرغ یکی از بهترین گزینههای پیش روی شما است. برای اینکه با طرز تهیه آلو مسمای مجلسی آشنا شوید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
طرز تهیه آلو مسما با مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ تکه سـ*ـینه یا ران مرغ
۲ عدد پیاز متوسط
۸ عدد آلو سیاه
۸ عدد قیسی زردآلو
یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
یک قاشق مرباخوری شکر
یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه آلو مسما با مرغ
۱.ابتدا به تکههای مرغ کمی نمک و فلفل بزنید و آنها را مزهدار کنید.
۲.سپس در تابهای روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مرغها را در روغن خوب سرخ کنید.
۳. یک طرف مرغها که سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز طلایی شود.
۴. مرغها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
۵.پیازهایی را بهصورت نگینی خرد کردهاید، در روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. حالا مقداری زردچوبه در آن بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
۶. آلو و قیسی را به تابه اضافه کرده و قدری آنها را سرخ کنید. اگر خورش ترش دوست دارید، از آلوی ترش و در غیر این صورت از آلوی ملس استفاده کنید.
۷. در این مرحله نوبت به افزودن رب گوجهفرنگی میرسد که باید خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سرخکردن رب گوجه نهتنها طعم غذا را خوشمزهتر میکند، بلکه رنگ بهتری به آن میدهد.
۸.وقتی رب گوجهفرنگی سرخ شد، نمک و فلفل سیاه به آن بزنید و مرغهای سرخشده را همراه با چند لیوان آب جوش و شکر به تابه اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید که مرغ با حرارت ملایم بپزد.
۹.این خورش، کمآب است و به همین دلیل نباید زیاد آب داشته باشد تا روغن بیندازد.
۱۰. در ۳۰ دقیقه پایانی میتوانید زعفران دمکرده را در غذا بریزید. طعم خورش را بچشید و بسته به ذائقهتان با افزودن شکر یا آبغوره، طعم ترش و شیرینی آن را اندازه کنید.
۱۱. وقتی خورش به روغن افتاد، شعله گاز را خاموش کرده، حدود پنج دقیقه صبر کنید و سپس خورش را با برنج سرو کنید.
خورش آلو مسما از خورشهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به روشهای متفاوتی تهیه میشود؛ هرچند تقریبا بهترین نوع آن را میتوانید در شمال کشور و بهخصوص استان گیلان نوش جان کنید.
علاوه بر شیوه رایج که خورش آلو مسما را با گوشت مرغ طبخ میکنند، امکان پخت آن با گوشت گوسفندی و گوساله نیز وجود دارد. از آنجا که مرغ سریعتر از گوشت قرمز میپزد، هر زمان که فرصت زیادی برای آشپزی نداشتید، خورش آلو با مرغ یکی از بهترین گزینههای پیش روی شما است. برای اینکه با طرز تهیه آلو مسمای مجلسی آشنا شوید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
طرز تهیه آلو مسما با مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ تکه سـ*ـینه یا ران مرغ
۲ عدد پیاز متوسط
۸ عدد آلو سیاه
۸ عدد قیسی زردآلو
یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
یک قاشق مرباخوری شکر
یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه آلو مسما با مرغ
۱.ابتدا به تکههای مرغ کمی نمک و فلفل بزنید و آنها را مزهدار کنید.
۲.سپس در تابهای روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مرغها را در روغن خوب سرخ کنید.
۳. یک طرف مرغها که سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز طلایی شود.
۴. مرغها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
۵.پیازهایی را بهصورت نگینی خرد کردهاید، در روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. حالا مقداری زردچوبه در آن بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
۶. آلو و قیسی را به تابه اضافه کرده و قدری آنها را سرخ کنید. اگر خورش ترش دوست دارید، از آلوی ترش و در غیر این صورت از آلوی ملس استفاده کنید.
۷. در این مرحله نوبت به افزودن رب گوجهفرنگی میرسد که باید خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سرخکردن رب گوجه نهتنها طعم غذا را خوشمزهتر میکند، بلکه رنگ بهتری به آن میدهد.
۸.وقتی رب گوجهفرنگی سرخ شد، نمک و فلفل سیاه به آن بزنید و مرغهای سرخشده را همراه با چند لیوان آب جوش و شکر به تابه اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید که مرغ با حرارت ملایم بپزد.
۹.این خورش، کمآب است و به همین دلیل نباید زیاد آب داشته باشد تا روغن بیندازد.
۱۰. در ۳۰ دقیقه پایانی میتوانید زعفران دمکرده را در غذا بریزید. طعم خورش را بچشید و بسته به ذائقهتان با افزودن شکر یا آبغوره، طعم ترش و شیرینی آن را اندازه کنید.
۱۱. وقتی خورش به روغن افتاد، شعله گاز را خاموش کرده، حدود پنج دقیقه صبر کنید و سپس خورش را با برنج سرو کنید.
طرز تهیه آلو مسما
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com