M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 31 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه مایه کاپ کیک
مواد لازم برای تهیه باترکرم موکا
مواد غذایی | مقدار |
ماءالشعیر | یک بطری 12 اونسی (355 میلی لیتر) |
آرد همه منظوره (الک شده) | یک پیمانه (125 گرم) |
پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده | یک دوم پیمانه (41 گرم) |
پودر اسپرسو | یک و نیم قاشق چای خوری |
جوش شیرین | سه چهارم قاشق چای خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
روغن گیاهی یا کانولا | یک دوم پیمانه + یک قاشق غذا خوری (135 میلی لیتر) |
شکر قهوه ای روشن یا تیره بسته بندی شده | یک پیمانه (200 گرم) |
تخم مرغ بزرگ به دمای اتاق رسیده | دو عدد |
خامه ترش پر چرب، به دمای اتاق رسیده | سه چهارم پیمانه (180 گرم) |
عصاره وانیل خالص | دو قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه باترکرم موکا
مواد غذایی | مقدار |
ماء الشعیر (از مرحله یک کم کنید) | دو قاشق غذا خوری |
پودر اسپرسو | دو قاشق چای خوری |
کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق | یک و یک چهارم پیمانه (2.5 چوب؛ 290 گرم) |
شکر قنادی | چهار و نیم پیمانه (550 گرم) |
پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده | یک قاشق غذا خوری (5 گرم) |
شیر | یک قاشق غذا خوری (15 میلی لیتر) |
عصاره وانیل خالص | یک قاشق چای خوری |
نمک | کمی |
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با فراستینگ موکا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com