- عضویت
- 11/2/22
- ارسال ها
- 2,312
- امتیاز واکنش
- 42,786
- امتیاز
- 418
- سن
- 18
- محل سکونت
- قلبِ زیزی جونم.
- زمان حضور
- 113 روز 17 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
ژله آلبالو ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
بستنی وانیلی ۳ الی ۴ ق غذا خوری
شربت آلبالو ۱/۲ پیمانه
حامه صبحانه ۵ ق غذا خوری
پودر لبو ۲ ق غذ اخوری یا رنگ خوراکی
بیسیکویت پتی پور ۱ بسته
آب سرد ۱/۲ پیمانه و ۲ پیمانه
شکر یا استویا به مقدار لازم
.........
مرحله اول: بن ماری کردن ژلاتین
ابتدا ۱/۲ پیمانه آب سرد را داخل یک کاسه بریزید و ژلاتین روی آن بپاشید و هم بزنید. حالا کاسه را برای ۵ دقیقه کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس باید ژلاتین را بن ماری کنید. برای این کار کاسه ژلاتین را روی حرارت کتری قرار دهید تا ذارات ژله ذوب شود. می توانید برای ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه ژله
در ادامه ۱ پیمانه آب جوش را داخل کاسه ریخته و ژله آلبالو را اضافه کنید و هم بزنید. ژله را بن ماری کنید تا ذارات ژله شفاف شود. ژله آلبالو را کنار بگذارید تا خنک شود. در ادامه ۲.۵ پیمانه آب سرد یا آب شیر را داخل مخلوط کن بریزید و شربت آلبالو را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه ژلاتین و خامه صبحانه و ژله و بستنی را اضافه کنید. حالا درب مخلوط کن را هم بزنید. دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. حالا میزان شیرینی دسر را تست کنید و اگر نیاز بود به دلخواه کمی عسل یا استوایا استفاده کنید و شیرینی دسر را با ذائقه خود تنظیم کنید. دسر را داخل قالب مورد نظر را ریخته و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم: مخملی کردن دسر بدون دستگاه و ابزار
در ادامه دور تا دور دسر را از قالب جدا کنید و دسر را روی دیس مورد نظر برگردانید. بیسکویت را داخل غذاساز ریخته و یا در نایلون بریزید و حسابی خرد کنید تا حالت پودری داشته باشد. بیسکویت پودری را داخل کاسه ریخته و پودر لبو را اضافه کنید و به دلخواه کمی آب یا گلاب اسپری کنید تا رنگ لبو باز شود و هم بزنید تا مواد رنگی شود. حالا بیسکویت را روی سینی فر قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید مجدد حالت پودر و خشک داشته باشد. حالا با کمک یک الک ریز پودر را روی دسر به آرامی بریزید. به همین راحتی نوش جان.
منبع:پارسیدی
پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
بستنی وانیلی ۳ الی ۴ ق غذا خوری
شربت آلبالو ۱/۲ پیمانه
حامه صبحانه ۵ ق غذا خوری
پودر لبو ۲ ق غذ اخوری یا رنگ خوراکی
بیسیکویت پتی پور ۱ بسته
آب سرد ۱/۲ پیمانه و ۲ پیمانه
شکر یا استویا به مقدار لازم
.........
مرحله اول: بن ماری کردن ژلاتین
ابتدا ۱/۲ پیمانه آب سرد را داخل یک کاسه بریزید و ژلاتین روی آن بپاشید و هم بزنید. حالا کاسه را برای ۵ دقیقه کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس باید ژلاتین را بن ماری کنید. برای این کار کاسه ژلاتین را روی حرارت کتری قرار دهید تا ذارات ژله ذوب شود. می توانید برای ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه ژله
در ادامه ۱ پیمانه آب جوش را داخل کاسه ریخته و ژله آلبالو را اضافه کنید و هم بزنید. ژله را بن ماری کنید تا ذارات ژله شفاف شود. ژله آلبالو را کنار بگذارید تا خنک شود. در ادامه ۲.۵ پیمانه آب سرد یا آب شیر را داخل مخلوط کن بریزید و شربت آلبالو را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه ژلاتین و خامه صبحانه و ژله و بستنی را اضافه کنید. حالا درب مخلوط کن را هم بزنید. دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. حالا میزان شیرینی دسر را تست کنید و اگر نیاز بود به دلخواه کمی عسل یا استوایا استفاده کنید و شیرینی دسر را با ذائقه خود تنظیم کنید. دسر را داخل قالب مورد نظر را ریخته و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم: مخملی کردن دسر بدون دستگاه و ابزار
در ادامه دور تا دور دسر را از قالب جدا کنید و دسر را روی دیس مورد نظر برگردانید. بیسکویت را داخل غذاساز ریخته و یا در نایلون بریزید و حسابی خرد کنید تا حالت پودری داشته باشد. بیسکویت پودری را داخل کاسه ریخته و پودر لبو را اضافه کنید و به دلخواه کمی آب یا گلاب اسپری کنید تا رنگ لبو باز شود و هم بزنید تا مواد رنگی شود. حالا بیسکویت را روی سینی فر قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید مجدد حالت پودر و خشک داشته باشد. حالا با کمک یک الک ریز پودر را روی دسر به آرامی بریزید. به همین راحتی نوش جان.
منبع:پارسیدی
طرز تهیه دسر مخملی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com