- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
نان باگت 1 عدد
سير1 حبه
ژامبون گوشت ورقه شده به تعداد برشهاي نان
پنيرپيتزا200 گرم
پيار كوچك 1 عدد
فلفل دلمه اي كوچك1 عدد
روغن زيتون 1/3 پيمانه
ريحان خرد شده 2 قاشق غذا خوري
فلفل سياه به میزان لازم
دستور پخت:
فر را از قبل 190 درجه گرم كنيد.
سير را رنده كنيد و با روغن زيتون و ريحان مخلوط كنيد.
نان باگت را از عرض به شكل اريب ببريد.
روي هر قطعه نان يك قاشق از مخلوط روغن زيتون بريزيد.
ژامبونها را روي نان بگذاريد.
فلفل دلمه اي و پياز را خلالي خرد كنيد و روي ژامبونها بريزيد.
در آخر فلفل سياه بزنيد و روي هر برش نان يك ورقه نسبتا ضخيم پنير بگذاريد.
سير1 حبه
ژامبون گوشت ورقه شده به تعداد برشهاي نان
پنيرپيتزا200 گرم
پيار كوچك 1 عدد
فلفل دلمه اي كوچك1 عدد
روغن زيتون 1/3 پيمانه
ريحان خرد شده 2 قاشق غذا خوري
فلفل سياه به میزان لازم
دستور پخت:
فر را از قبل 190 درجه گرم كنيد.
سير را رنده كنيد و با روغن زيتون و ريحان مخلوط كنيد.
نان باگت را از عرض به شكل اريب ببريد.
روي هر قطعه نان يك قاشق از مخلوط روغن زيتون بريزيد.
ژامبونها را روي نان بگذاريد.
فلفل دلمه اي و پياز را خلالي خرد كنيد و روي ژامبونها بريزيد.
در آخر فلفل سياه بزنيد و روي هر برش نان يك ورقه نسبتا ضخيم پنير بگذاريد.
طرز تهیه بروسکتا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com