خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
گوشت کبابی برش نازک داده شده = 600 گرم ( 6 برش )
ریحان تازه آسیاب شده= نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده = 2 عدد
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده = 4 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون= دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده= 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل =به میزان لازم
سرکه =یک چهارم فنجان
سیر =2 حبه

دستور پخت:
برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .
گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید .
برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .
دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید .
به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .
یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید .
رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید .
مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.

منبع: چی بپزم


تهیه رولت گوشت ایتالیایی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا