- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
آرد گندم 1 کیلو
پیچک 1کیلو
روغن حیوانی 150 گرم
نمک به مقدار لازم
شکر
دستور پخت:
ابتدا آرد گندم و آب را باهم مخلوط میکنیم تا تبدیل به خمیر شود
حال خمیر را به تکه های مساوی تقسیم میکنیم و با هرکدام از تکه ها یک لایه ی نازک درست میکنیم
وسط لایه های نازک خمیری یک مشت پیچک میریزیم بعد همانند دلمه آن را میپیچیم
بعد برروی ساج میگذاریم تا بپزد
حال مانند تیلیت آن را خرد میکنیم و در روغن حیوانی داغ میکنیم و روی نان ها میریزیم
در صورت دلخواه میتوانیم دراین غذا شکر بریزیم
نکته:
پیچک نوعی گیاه است که کوه های کرمانشاه می روید
ساج وسیله ی دایره شکل است که جهت پختن نان استفاده میشود و باید برروی آتش گذاشت.
منبع: چی بپزم
پیچک 1کیلو
روغن حیوانی 150 گرم
نمک به مقدار لازم
شکر
دستور پخت:
ابتدا آرد گندم و آب را باهم مخلوط میکنیم تا تبدیل به خمیر شود
حال خمیر را به تکه های مساوی تقسیم میکنیم و با هرکدام از تکه ها یک لایه ی نازک درست میکنیم
وسط لایه های نازک خمیری یک مشت پیچک میریزیم بعد همانند دلمه آن را میپیچیم
بعد برروی ساج میگذاریم تا بپزد
حال مانند تیلیت آن را خرد میکنیم و در روغن حیوانی داغ میکنیم و روی نان ها میریزیم
در صورت دلخواه میتوانیم دراین غذا شکر بریزیم
نکته:
پیچک نوعی گیاه است که کوه های کرمانشاه می روید
ساج وسیله ی دایره شکل است که جهت پختن نان استفاده میشود و باید برروی آتش گذاشت.
منبع: چی بپزم
طرز تهیه کلانه کردی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com