M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 25,239
- امتیاز واکنش
- 64,097
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
ایمام بایلدی (İmam bayildi)
ایمام بایلدی در واقع بادمجان شکم پر است. داخل بادمجان ها را با پیاز، سیر، گوجه، جعفری، فلفل پر می کنند و بادمجان ها را داخل روغن زیتون می پزند. این غذا در اصل به دوران امپراتوری عثمانی برمی گردد و امروزه نیز در اکثر مناطقی که تحت تسلط عثمانی ها بودند این غذا مصرف می شود.
۶- کوزو تَندیر(kuzu tandir)
یکی از غذاهای محلی ترکیه است که برای تهیهی آن، برهی درسته را داخل تنور آویزان میکنند تا بهآرامی پخته شود. این غذا با گوشت بسیار لطیف تهیه شده و بههمراه ایچ پیلاو (برنج بههمراه تکههای جگر، آجیل و نوعی کشمش) یا سیبزمینی و ماست سرو میشود.
چیز هایی که از کشور ترکیه نمی دانید
ترکیه یکی از محبوب ترین مقاصد تعطیلات در طول ماه های تابستان است که با سواحل زیبا و هوای بی نظیر و آفتابی بی مانند، توجه توریست های بسیار زیادی را به خود جلب کرده است. با این حال ، چیزهای زیادی در مورد این کشور دیدنی وجود دارد که ما نمی دانیم . بنابراین، اجازه دهید ترکیه واقعی و میراث واقعا دلربای آن را به شما معرفی کنیم.
۱- ترکیه یکی از پانزده نامزد در فهرست میراث جهانی می باشد: پارک ملی گورمه Göreme و سایت های سنگی کاپادوسی واقعا فوق العاده هستند و بهترین چشم انداز آن در طلوع آفتاب و درون بالون های هوای گرم قابل مشاهده می باشد و بی نظیر خواهد بود.
۲- خط ساحلی دریای سیاه ترکیه فاصله بین پاریس و برلین را طی می کند: خط ساحلی به طول ۱۶۵۰ کیلومتری از استانبول تا مرز ترکیه با جورجیا طول دارد. سواحل منطقه دریای سیاه در تقابل کامل با سواحل جنوبی هستند که در بروشورهای مربوط به تعطیلات قابل مشاهده هستند و با باد های شرجی شمالی نمایان می شوند.
–۳یکی از قدیمی ترین مراکز خرید در جهان است: بازار بزرگ استانبول یکی از بزرگترین و قدیمی ترین بازارهای سرپوشیده در جهان است. . این یک شگفتی فرهنگی است، با ۶۱ خیابان سر پوشیده و بیش از ۳۰۰۰ فروشگاه که هر روز بین ۲۵۰،۰۰۰ تا ۴۰۰،۰۰۰ توریست را به خود جذب می کند.
ایمام بایلدی در واقع بادمجان شکم پر است. داخل بادمجان ها را با پیاز، سیر، گوجه، جعفری، فلفل پر می کنند و بادمجان ها را داخل روغن زیتون می پزند. این غذا در اصل به دوران امپراتوری عثمانی برمی گردد و امروزه نیز در اکثر مناطقی که تحت تسلط عثمانی ها بودند این غذا مصرف می شود.
۶- کوزو تَندیر(kuzu tandir)
یکی از غذاهای محلی ترکیه است که برای تهیهی آن، برهی درسته را داخل تنور آویزان میکنند تا بهآرامی پخته شود. این غذا با گوشت بسیار لطیف تهیه شده و بههمراه ایچ پیلاو (برنج بههمراه تکههای جگر، آجیل و نوعی کشمش) یا سیبزمینی و ماست سرو میشود.
چیز هایی که از کشور ترکیه نمی دانید
ترکیه یکی از محبوب ترین مقاصد تعطیلات در طول ماه های تابستان است که با سواحل زیبا و هوای بی نظیر و آفتابی بی مانند، توجه توریست های بسیار زیادی را به خود جلب کرده است. با این حال ، چیزهای زیادی در مورد این کشور دیدنی وجود دارد که ما نمی دانیم . بنابراین، اجازه دهید ترکیه واقعی و میراث واقعا دلربای آن را به شما معرفی کنیم.
۱- ترکیه یکی از پانزده نامزد در فهرست میراث جهانی می باشد: پارک ملی گورمه Göreme و سایت های سنگی کاپادوسی واقعا فوق العاده هستند و بهترین چشم انداز آن در طلوع آفتاب و درون بالون های هوای گرم قابل مشاهده می باشد و بی نظیر خواهد بود.
۲- خط ساحلی دریای سیاه ترکیه فاصله بین پاریس و برلین را طی می کند: خط ساحلی به طول ۱۶۵۰ کیلومتری از استانبول تا مرز ترکیه با جورجیا طول دارد. سواحل منطقه دریای سیاه در تقابل کامل با سواحل جنوبی هستند که در بروشورهای مربوط به تعطیلات قابل مشاهده هستند و با باد های شرجی شمالی نمایان می شوند.
–۳یکی از قدیمی ترین مراکز خرید در جهان است: بازار بزرگ استانبول یکی از بزرگترین و قدیمی ترین بازارهای سرپوشیده در جهان است. . این یک شگفتی فرهنگی است، با ۶۱ خیابان سر پوشیده و بیش از ۳۰۰۰ فروشگاه که هر روز بین ۲۵۰،۰۰۰ تا ۴۰۰،۰۰۰ توریست را به خود جذب می کند.
اداب و رسوم ترکیه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: