- عضویت
- 28/2/20
- ارسال ها
- 4,354
- امتیاز واکنش
- 51,361
- امتیاز
- 443
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
اختراع تصادفی چیپس
اختراع چیپس از آن دسته اختراعاتی است که با اطمینان هرچه تمام تر می توان گفت کاملا اتفاقی و تصادفی رخ داد. داستان اختراع یکی از محبوب ترین غذاهای دنیا، مربوط به یک شب سرد زمستانی در سال 1853 میلادی بوده و در یکی از شهرهای آمریکا به نام ساراتوگا اسپرینگز (Saratoga Springs) رخ داده است. در چنین زمانی فردی به اسم کوریلیوس وندربیلت (Cornelius Vanderbilt) به رستورانی در شهر نامبرده شده تحت عنوان مونز لیک هاوس (Moons Lake House) مراجعه می کند و فارغ از نوع غذایی که سفارش می دهد، کمی سیب زمینی سرخ شده نیز طلب می کند تا بتواند در کنار غذای اصلی خود، مقداری سیب زمینی ترد و سرخ شده نیز سرو کند. به هر حال، غذا از سوی تیم آشپزی فعال در رستوران مونز لیک هاوس آماده و توسط خدمتکار رستوران نیز بر سر میز آقای وندربیلت آورده شد، از اینجاست که می گویم داستان اختراع تصادفی چیپس کمی با چاشنی عصبی همراه بوده است. وندربیلت از غذا راضی بود، اما از کیفیت سیب زمینی های سرخ شده موجود در کنار بشقاب غذایش اصلا رضایت ندارد! به همین خاطر خدمتکار را خبر کرده و نارضایتی خود را با او در میان می گذارد و از وی می خواهد که سیب زمینی را برگردانده و مجددا سرخشان کند. گارسون نیز همین کار را می کند و سیب زمینی را به آشپزخانه رستوران بازگردانده و از سرآشپز رستوران یعنی جورج کرام می خواهد تا سیب زمینی های طلایی شده را دوباره سرخ کند و او نیز بنابر قانون همیشه حق با مشتری است و به او و نظرش احترام باید گذاشت. سیب زمینی آماده شده برای برای دوم بر روی میز کوریلیوس وندربیلت قرار داده می شوند، اما باز هم او معتقد است سیب زمینی ها از تردی و سرخی لازم برخوردار نیستند و بایستی مجددا سرخ شوند. ظرف سیب زمینی ها دوباره به آشپزخانه برگردانده می شوند و این بار جورج کرام در نهایت عصبانیت و کاملا ناخواسته و تصادفی کاری می کند که در طول تاریخ تا به امروز ماندگار شده است! او سیب زمینی ها را بصورت ورقه هایی فوق العاده نازک در می آورد و آنان را همراه با مقدار زیادی نمک در ظرفی پر شده از روغن داغ ریخته و سرخ می کند و با پرخاش بسیار زیادی دستور می دهد تا گارسون سیب زمینی ها را برای مشتری شاکی ببرد. نتیجه پخت سیب زمینی های نازک وی شگفت انگیز شده و کوریلیوس وندربیلت با دیدن سیب زمینی ها به وجد آمده و عاشق این نوع از سیب زمینی های سرخ شده که یکی از محبوب ترین خوراکی های دنیا بوده، می شود.
اختراع تصادفی پنیر توفو
همانطور که از نامش نیز متوجه شده اید، توفو نام یک پنیر فوق العاده مقوی و یکی از خوشمزه ترین خوراکی های دنیا است که اغلب در رژیم های ورزشی مورد استفاده قرار می گیرد و عمده طرفدارانش نیز ورزشکاران رشته های مختلف ورزشی هستند. این پنیر با فرآوری نمودن شیر خوشمزه سویا تهیه می شود و می تواند گزینه خوبی برای تمام کسانی باشد که قصد هیچگونه استفاده و مصرفی از فرآورده های پروتئینی و حیوانی را نداشته و ندارند. با توجه به قدمت پنیر توفو در اقصی نقاط دنیا تاکنون داستان اختراع آن به شکل های مختلفی بیان شده که از معتبرترین این داستان ها بایستی به اقدام کاملا اتفاقی یک آشپز چینی اشاره کرد که بطور تصادفی و بدون هیچگونه اختیاری مقداری از پودر سفید نیگری را داخل ظرف پری از شیر سویا ریخت و با گذشت زمان و دلمه بستن شیر، پنیر توفو اختراع یا بهتر بگوییم، کشف شد!
داستان اختراع تصادفی کوکاکولا
بدون هیچ شک و تردیدی یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی که سالیان سال است از طرفداران بسیاری برخوردار است و هنوز هم به عنوان سلطان نوشیدنی های گازدار در اقصی نقاط این هستی بی پایان معرفی و صادر می شود، کوکاکولا نام دارد. شهرت مافوق تصورش سبب گشته تا از مدت ها قبل داستان اختراع آن انتشار پیدا کند. فرق داستان پیدایش نوشیدنی گازدار کوکاکولا با دیگر بخش های تاریخچه خوشمزه ترین خوراکی های دنیا در یگانگی آن بدون هیچ حرف پس و پیشی هست. داستان اختراع کوکاکولا خیلی هم تصادفی نبوده است! همانطور که مطلع هستید کوکا ثمره تلاش یک جانباز جنگی به نام جان پمبرتون (John Pemberton) است که البته وی از داروسازان آمریکایی نیز محسوب می شود. آقای پمبرتون یک وابسته کاملا جدی در حد یک معتاد به مورفین بود که توانست با انجام آزمایشات فراوان به ترکیب شیمیایی یک نوع نوشیدنی در سال 1886 میلادی دست پیدا نماید که هم دارای درصد اندکی کوکائین باشد و هم از عصاره کافئین که ناشی از وجود دانه های کولا هست، برخوردار شود. البته لازم به ذکر است که این مورد از تاریخچه خوشمزه ترین خوراکی های دنیا تا سال 1905 اینچنین بود و در این سال، کوکائین از فرمول این نوشیدنی محبوب جهانی برای همیشه حذف شد! با تولید چنین نوشیدنی گازداری، پمبرتون توانست موفق به کسب یک سود اندک برای گذران زندگی خود شود و در نهایت پیش از مرگش، اختراع جادویی نوشیدنی کوکاکولا را به یک تاجر سرشناس آمریکایی به اسم آساجی کندلر (Asa.G. Candler) بفروشد. این تاجر آمریکایی نیز به شکل کاملا جدی به تولید نوشیدنی گازدار کوکاکولا پرداخت و توانست با ریختن مقدار مناسبی از آن در شیشه های کوچک، ظاهری خاص را برای آن ایجاد کند و به یک سود سرسام آوری نیز از بابت فروش کوکا دست پیدا نماید.
اختراع چیپس از آن دسته اختراعاتی است که با اطمینان هرچه تمام تر می توان گفت کاملا اتفاقی و تصادفی رخ داد. داستان اختراع یکی از محبوب ترین غذاهای دنیا، مربوط به یک شب سرد زمستانی در سال 1853 میلادی بوده و در یکی از شهرهای آمریکا به نام ساراتوگا اسپرینگز (Saratoga Springs) رخ داده است. در چنین زمانی فردی به اسم کوریلیوس وندربیلت (Cornelius Vanderbilt) به رستورانی در شهر نامبرده شده تحت عنوان مونز لیک هاوس (Moons Lake House) مراجعه می کند و فارغ از نوع غذایی که سفارش می دهد، کمی سیب زمینی سرخ شده نیز طلب می کند تا بتواند در کنار غذای اصلی خود، مقداری سیب زمینی ترد و سرخ شده نیز سرو کند. به هر حال، غذا از سوی تیم آشپزی فعال در رستوران مونز لیک هاوس آماده و توسط خدمتکار رستوران نیز بر سر میز آقای وندربیلت آورده شد، از اینجاست که می گویم داستان اختراع تصادفی چیپس کمی با چاشنی عصبی همراه بوده است. وندربیلت از غذا راضی بود، اما از کیفیت سیب زمینی های سرخ شده موجود در کنار بشقاب غذایش اصلا رضایت ندارد! به همین خاطر خدمتکار را خبر کرده و نارضایتی خود را با او در میان می گذارد و از وی می خواهد که سیب زمینی را برگردانده و مجددا سرخشان کند. گارسون نیز همین کار را می کند و سیب زمینی را به آشپزخانه رستوران بازگردانده و از سرآشپز رستوران یعنی جورج کرام می خواهد تا سیب زمینی های طلایی شده را دوباره سرخ کند و او نیز بنابر قانون همیشه حق با مشتری است و به او و نظرش احترام باید گذاشت. سیب زمینی آماده شده برای برای دوم بر روی میز کوریلیوس وندربیلت قرار داده می شوند، اما باز هم او معتقد است سیب زمینی ها از تردی و سرخی لازم برخوردار نیستند و بایستی مجددا سرخ شوند. ظرف سیب زمینی ها دوباره به آشپزخانه برگردانده می شوند و این بار جورج کرام در نهایت عصبانیت و کاملا ناخواسته و تصادفی کاری می کند که در طول تاریخ تا به امروز ماندگار شده است! او سیب زمینی ها را بصورت ورقه هایی فوق العاده نازک در می آورد و آنان را همراه با مقدار زیادی نمک در ظرفی پر شده از روغن داغ ریخته و سرخ می کند و با پرخاش بسیار زیادی دستور می دهد تا گارسون سیب زمینی ها را برای مشتری شاکی ببرد. نتیجه پخت سیب زمینی های نازک وی شگفت انگیز شده و کوریلیوس وندربیلت با دیدن سیب زمینی ها به وجد آمده و عاشق این نوع از سیب زمینی های سرخ شده که یکی از محبوب ترین خوراکی های دنیا بوده، می شود.
اختراع تصادفی پنیر توفو
همانطور که از نامش نیز متوجه شده اید، توفو نام یک پنیر فوق العاده مقوی و یکی از خوشمزه ترین خوراکی های دنیا است که اغلب در رژیم های ورزشی مورد استفاده قرار می گیرد و عمده طرفدارانش نیز ورزشکاران رشته های مختلف ورزشی هستند. این پنیر با فرآوری نمودن شیر خوشمزه سویا تهیه می شود و می تواند گزینه خوبی برای تمام کسانی باشد که قصد هیچگونه استفاده و مصرفی از فرآورده های پروتئینی و حیوانی را نداشته و ندارند. با توجه به قدمت پنیر توفو در اقصی نقاط دنیا تاکنون داستان اختراع آن به شکل های مختلفی بیان شده که از معتبرترین این داستان ها بایستی به اقدام کاملا اتفاقی یک آشپز چینی اشاره کرد که بطور تصادفی و بدون هیچگونه اختیاری مقداری از پودر سفید نیگری را داخل ظرف پری از شیر سویا ریخت و با گذشت زمان و دلمه بستن شیر، پنیر توفو اختراع یا بهتر بگوییم، کشف شد!
داستان اختراع تصادفی کوکاکولا
بدون هیچ شک و تردیدی یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی که سالیان سال است از طرفداران بسیاری برخوردار است و هنوز هم به عنوان سلطان نوشیدنی های گازدار در اقصی نقاط این هستی بی پایان معرفی و صادر می شود، کوکاکولا نام دارد. شهرت مافوق تصورش سبب گشته تا از مدت ها قبل داستان اختراع آن انتشار پیدا کند. فرق داستان پیدایش نوشیدنی گازدار کوکاکولا با دیگر بخش های تاریخچه خوشمزه ترین خوراکی های دنیا در یگانگی آن بدون هیچ حرف پس و پیشی هست. داستان اختراع کوکاکولا خیلی هم تصادفی نبوده است! همانطور که مطلع هستید کوکا ثمره تلاش یک جانباز جنگی به نام جان پمبرتون (John Pemberton) است که البته وی از داروسازان آمریکایی نیز محسوب می شود. آقای پمبرتون یک وابسته کاملا جدی در حد یک معتاد به مورفین بود که توانست با انجام آزمایشات فراوان به ترکیب شیمیایی یک نوع نوشیدنی در سال 1886 میلادی دست پیدا نماید که هم دارای درصد اندکی کوکائین باشد و هم از عصاره کافئین که ناشی از وجود دانه های کولا هست، برخوردار شود. البته لازم به ذکر است که این مورد از تاریخچه خوشمزه ترین خوراکی های دنیا تا سال 1905 اینچنین بود و در این سال، کوکائین از فرمول این نوشیدنی محبوب جهانی برای همیشه حذف شد! با تولید چنین نوشیدنی گازداری، پمبرتون توانست موفق به کسب یک سود اندک برای گذران زندگی خود شود و در نهایت پیش از مرگش، اختراع جادویی نوشیدنی کوکاکولا را به یک تاجر سرشناس آمریکایی به اسم آساجی کندلر (Asa.G. Candler) بفروشد. این تاجر آمریکایی نیز به شکل کاملا جدی به تولید نوشیدنی گازدار کوکاکولا پرداخت و توانست با ریختن مقدار مناسبی از آن در شیشه های کوچک، ظاهری خاص را برای آن ایجاد کند و به یک سود سرسام آوری نیز از بابت فروش کوکا دست پیدا نماید.
خوراکیهای تصادفی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: