خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
فیله ماهی به تعداد مورد نیاز
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
مایونز: ۱۰۰ گرم
سیر رنده شده:۱ حبه
رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت:
فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بـ*ـغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

منبع: چی بپزم


فیله ماهی سوخاری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا