خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است. هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
چای یکی از نوشیدنی های رایج در سراسر جهان است که در ایران و آسیا طرفداران و مصرف کنندگان بیشتری نسبت به بقیه کشورهای دیگر دارد. چای کرک یک نوع چای گیاهی است که با شیر تهیه می شود. این چای به علت داشتن میخک و زنجبیل و بادیان ستاره ای، خیلی طعم خوب و خوشمزه ای دارد و می توان آن را تهیه و همراه با شکر یا عسل و هر نوع شیرینی یا کیکی آن را تهیه کرد

مواد لازم چای کرک
آب۳ لیوان
شیر۱ لیوان
شکربه مقدار دلخواه
میخک۳ دانه
هل۴ دانه
چای۱ قاشق سوپ خوری پر
بادیان ستاره ای۱ دانه
چوب دارچین۱ عدد
زعفران ساییدهنصف قاشق چای خوری
زنجبیل تازه۱ تکه در صورت تمایل


طرز تهیه چای کرک
مرحله اول
برای تهیه چای کرک جنوبی در ابتدای کار، آب را درون کتری می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا به طور کامل به جوش آید. سپس چای و شکر و هل و میخک و بادیان ستاره ای را به همراه چوب دارچین و زعفران به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم
سپس اجازه می دهیم با حرارت خیلی کم، حدود یک ربع ساعت بجوشد. در این مرحله شیر را به کتری اضافه می کنیم. سپس با حرارت کم اجازه می دهیم ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در دستور اصلی از شیر چای آماده استفاده می شود که چون برای همه در دسترس نیست،

مرحله سوم
همان شیر ساده هم می توان استفاده کرد. وقتی شیر در حال جوشیدن است امکان سر رفتن شیر زیاد است. باید مواظب باشیم که سر نرود. بعد از ۵ دقیقه چای آماده است. می توان آن را سریع استفاده کرد یا از صافی رد کرد و درون فلاسک چای بریزیم و بعد مصرف کنیم.

منبع: چی‌شی


طرز تهیه چای کرک

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا