خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
کارامل ماکیاتو هم مانند لاته یا لته و کاپوچینو یکی از ۱۲ نوشیدنی قهوه بر پایه اسپرسو است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کرده و میل کنید. طرز تهیه کارامل ماکیاتو بسیار مشابه دستور تهیه لاته و کاپوچینو است با این تفاوت که در این نوشیدنی قهوه داغ، طعم قهوه غالب است و میزان شیر مورد استفاده کمتر است. همچنین به علت داشتن کارامل مزه شیرینی در انتهای آن حس می‌کنید. در این مطلب همراه ما باشید تا دستور تهیه کارامل ماکیاتو به روش ایتالیایی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کارامل ماکیاتو
قهوه اسپرسویک فنجان
شیر پر چربیک و نیم فنجان
کف شیریک قاشق غذاخوری
شربت کارامل۱۵ میلی لیتر
سس کارامل (برای تزیین)به مقدار لازم
طرز تهیه کارامل ماکیاتو
مرحله اول
ابتدا فوم شیر را تهیه کنید. اطلاع از روش‌های مختلف تهیه فوم شیر برای قهوه به شما کمک می‌کند. در مدت زمانی که فوم شیر مهلت استراحت دارد خودش را می‌گیرد و روی کارامل ماکیاتو نمای زیباتری خواهد داشت.

مرحله دوم
حالا قهوه اسپرسو را با استفاده از دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات آماده کنید. با توجه به طعم غالب قهوه در نوشیدنی کارامل ماکیاتو لازم است اسپرسو را به روش استاندارد تهیه کنید. اطلاع از فوت و فن‌های دم کردن اسپرسو به شما در این کار کمک خواهد کرد. همینطور اگر دستگاه اسپرسوساز دارید می‌توانید دم کردن اسپرسو با استفاده از دستگاه قهوه‌ساز را انجام بدهید.

مرحله سوم
نحوه ریختن قهوه و شیر و کارامل و ترتیب آنها در لیوان ماکیاتو مهم است. بنابراین، ابتدا لیوان استوانه‌ای شکلی را انتخاب کنید. کارامل را انتهای لیوان بریزید. بعد شیر را اضافه کنید و سپس از کنار لیوان به آرامی اسپرسو را روی شیر بریزید، طوری که زیر شیر برود. حالا در مرحله آخر فوم شیر را اضافه کنید و سپس سس کارامل را روی آن بریزید.

نکات لازم برای تهیه کارامل ماکیاتو
قهوه اسپرسو در صورتی که درست انتخاب شده، تمپ شده و دم شود باید رنگی کاراملی مانند داشته باشد که نشاندهنده وجود پایه‌ای روغنی برای آن است. در واقع اگر فکر می‌کردید اسپرسو باید قهوه‌ای کاملا سوخته یا سیاه باشد اشتباه است و این قهوه را نباید خورد.
در مرحله سوم باید اسپرسو را به شکلی اضافه کنید که به صورت یک لایه غوطه‌ور زیر کف شیر برود و به هیچ عنوان در مابقی محتوی کارامل ماکیاتو حل نشود.
کارامل ماکیاتو از انتخابهای خوب برای قهوه میان روز است.
ریختن کارامل، قهوه و شیر باید با صبر و حوصله انجام شود تا از یکدست شدن قهوه جلوگیری شود و لایه‌های مختلف آن قابل تشخیص باشند.
دستورهای مختلفی برای تهیه ماکیاتو وجود دارد که ما در اینجا فقط یکی از آنها را بیان کردیم و در صورتی که دوست داشتید می‌توانید در همین دستور از شربت وانیل هم استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله


تهیه کارامل ماکیاتو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا