- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
یونان خاستگاه غذاهایی است که با چشیدن طعم هر یک از آنها، به سالها دورتر پرت میشوید. دستور غذاهای یونانی، رمزگشایی از دل تاریخ و فرهنگ غذایی آنها است که شنیدن داستانشان میتواند برای همه جالب باشد. در فرهنگ غذایی یونان، جایرو «Gyros» یکی از آن غذاهای خیابانی خوشمزه است، که طعم و مزه آن را در هیچجای دیگر نمیتوانید پیدا کنید.
مواد لازم برای مرینت مرغ جایرو
ران مرغ کوبیدهشده بدون استخوان۹۰۰ گرم
پیاز بزرگنصف
ماست یونانی۷۰۰ گرم
آب لیمویکچهارم فنجان
روغن زیتونسهچهارم فنجان
نمکیک قاشق غذاخوری
سیریک قاشق غذاخوری
پودر گشنیزیک قاشق غذاخوری
پاپریکایک قاشق غذاخوری
زیرهیک قاشق غذاخوری
دارچینیک قاشق غذاخوری
فلفل سیاهیک قاشق غذاخوری
فلفلنصف قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس تزاتزیکی
خیار رندهشده یک عدد
ماست یونانی دو فنجان
سیر خردشده یک قاشق غذاخوری
آب لیمو یک چهارم فنجان
شوید خوردشده دو قاشق غذاخوری
جعفری خوردشده دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی خوردشده به میزان لازم
پیاز حلقهشده به میزان لازم
نان پیتا ۸ عدد
طرز تهیه جایرو با گوشت مرغ
مرحله اول
در ظرفی بزرگ، تمامی مواد مرینت را ریخته و آنقدر هم میزنیم تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله دوم
رانهای مرغ را روی تخته گوشت گذاشته و روی آن پلاستیک قرار دهید، سپس با گوشتکوب یا وردنه روی آن بکوبید تا به ضخامت یک سانتیمتری برسد.
مرحله سوم
در ادامه کار، ران مرغ را به مواد مرینتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خورد یکدیگر بروند. سپس روی آن را پوشانده و برای حداقل یک ساعت و حداکثر یک روز در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰درجه سانتیگراد) گرم کنید. تا گرم شدن فر، میتوانید مواد سس تزاتزیکی را آماده کنید.
مرحله پنجم
برای آماده کردن تزاتزیکی، خیار را خرد و آب اضافه آن را بگیرید، سپس تمامی مواد گفتهشده را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر روی آن را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله ششم
روی یک تابه بزرگ چدنی، سیخ را به صورت عمودی قرار داده و از پیازها به عنوان پایه استفاده کرده و آن را به داخل سیخ فشار دهید، سپس ران مرغ مرینتشده را در ادامه به سیخکشده و آن را ۹۰ درجه بچرخانید.
مرحله هفتم
مرغ به سیخکشیده را داخل فر گذاشته تا با دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت «۷۵ درجه سانتیگراد» بپزد، و در نهایت به مدت ده دقیقه بگذارید خنک شود.
مرحله هشتم
مرغ برش زده را به همراه پیازهای حلقهشده و ورقههای گوجهفرنگی داخل نان پیتا بگذارید. در انتها سس تزاتزیکی را روی آن بریزید.
شما طرز تهیه جایرو مرغ حرفهای یونانی را یاد گرفتهاید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
مواد لازم برای مرینت مرغ جایرو
ران مرغ کوبیدهشده بدون استخوان۹۰۰ گرم
پیاز بزرگنصف
ماست یونانی۷۰۰ گرم
آب لیمویکچهارم فنجان
روغن زیتونسهچهارم فنجان
نمکیک قاشق غذاخوری
سیریک قاشق غذاخوری
پودر گشنیزیک قاشق غذاخوری
پاپریکایک قاشق غذاخوری
زیرهیک قاشق غذاخوری
دارچینیک قاشق غذاخوری
فلفل سیاهیک قاشق غذاخوری
فلفلنصف قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس تزاتزیکی
خیار رندهشده یک عدد
ماست یونانی دو فنجان
سیر خردشده یک قاشق غذاخوری
آب لیمو یک چهارم فنجان
شوید خوردشده دو قاشق غذاخوری
جعفری خوردشده دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی خوردشده به میزان لازم
پیاز حلقهشده به میزان لازم
نان پیتا ۸ عدد
طرز تهیه جایرو با گوشت مرغ
مرحله اول
در ظرفی بزرگ، تمامی مواد مرینت را ریخته و آنقدر هم میزنیم تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله دوم
رانهای مرغ را روی تخته گوشت گذاشته و روی آن پلاستیک قرار دهید، سپس با گوشتکوب یا وردنه روی آن بکوبید تا به ضخامت یک سانتیمتری برسد.
مرحله سوم
در ادامه کار، ران مرغ را به مواد مرینتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خورد یکدیگر بروند. سپس روی آن را پوشانده و برای حداقل یک ساعت و حداکثر یک روز در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰درجه سانتیگراد) گرم کنید. تا گرم شدن فر، میتوانید مواد سس تزاتزیکی را آماده کنید.
مرحله پنجم
برای آماده کردن تزاتزیکی، خیار را خرد و آب اضافه آن را بگیرید، سپس تمامی مواد گفتهشده را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر روی آن را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله ششم
روی یک تابه بزرگ چدنی، سیخ را به صورت عمودی قرار داده و از پیازها به عنوان پایه استفاده کرده و آن را به داخل سیخ فشار دهید، سپس ران مرغ مرینتشده را در ادامه به سیخکشده و آن را ۹۰ درجه بچرخانید.
مرحله هفتم
مرغ به سیخکشیده را داخل فر گذاشته تا با دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت «۷۵ درجه سانتیگراد» بپزد، و در نهایت به مدت ده دقیقه بگذارید خنک شود.
مرحله هشتم
مرغ برش زده را به همراه پیازهای حلقهشده و ورقههای گوجهفرنگی داخل نان پیتا بگذارید. در انتها سس تزاتزیکی را روی آن بریزید.
شما طرز تهیه جایرو مرغ حرفهای یونانی را یاد گرفتهاید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
طرز تهیه جایرو مرغ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com