خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اولیه میتلف یا کوفته آلمانی
گوشت (چرخ‌کرده)یک کیلوگرم
تخم مرغیک عدد
پیاز (خرد شده)یک عدد
شیریک فنجان
خرده نان (خشک)یک فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس کچاپیک سوم فنجان
شکر قهوه‌ایدو قاشق غذاخوری
خردل آماده شده

طرز تهیه میتلف آلمانی
مرحله اول
وقتی تصمیمتان برای درست کردن میتلف نهایی شد اول فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. یک قالب نان را کمی چرب کنید.

مرحله دوم
گوشت چرخ کرده، پیاز، شیر، خرده نان و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و خوب ورز دهید. وقتی به قدر کافی خود مواد را ورز دادید نمک و فلفل را هم به مخلوط اضافه کرده و بعد داخل قالب نانی که آماده کردید بریزید.

مرحله سوم
سس کچاپ، شکر قهوه‌ای و خردل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. بعد از مخلوط شدن آن را روی گوشت بریزید و به طور مساوی روی تمام قسمت‌های قالب پخش کنید.

مرحله چهارم
قالب پر شده از مواد را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بگذارید مواد حدود یک ساعت خوب بپزند. بعد از آن طرز تهیه میتلف آلمانی شما تمام شده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه میتلف

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا