- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
راویولی به سبک آلمانی یا مالتاشن یکی از انواع غذاهای گوشتی آلمان است که بهخاطر اسفناجی که در آن استفاده میشود طعمی خاص دارد و البته بسیار مغذی است.
ایتالیاییها و آلمانیها هر دو کوفتههای گوشتی یا دامپلینگهای خاص خودشان را دارند مثلا راویولی ایتالیایی یا مالتاشن آلمانی جزو غذاهای مهم این دسته هستند اما آلمان غیر از اینها به داشتن کوفتههای سیب زمینی مانند گنوچی (Gnocchi) یا شوپفنودلن (schupfnudeln) هم مشهور است.
مواد لازم برای تهیه خمیر مالتاشن
آرد چند منظورهدوو دوسوم فنجان
تخم مرغ (بزرگ)دو عدد
نمکیک دوم قاشق چایخوری
روغنیک قاشق غذاخوری
آبسه تا پنج قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل خمیر مالتاشن یا فیلینگ مالتاشن
بیکن (خرد شده)سه برش
پیاز (متوسط، خرد شده)یک عدد
سیر (خرد شده)یک حبه
گوشت گاو (چرخ کرده)۲۵۰ گرم
اسفناج (منجمد)۱۵۰ گرم
نان باگت (پودر شده)حدود یک برش ضخیم
تخم مرغ بزرگیک عدد
جعفری (خرد شده)دو قاشق غذاخوری
خردل تند یک قاشق غذاخوری
آویشن خشک یکچهارم قاشق چایخوری
مرزنجوش خشک یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه (آسیاب شده)
مواد لازم برای پخت و سرو:
آبگوشت گاو یا هر آبگوشت دیگردو لیوان
پیازچه یا جعفری (خرد شده)برای تزئین
تهیه خمیر
در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزنتان ابتدا آرد، نمک، تخم مرغ، روغن و مقداری آب را خوب مخلوط کنید تا خمیر منسجمی به دست بیاورید.
خمیر به دست آمده را روی یک سطح تمیز و خشک قرار داده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود (یا در میکسر ایستاده بریزید تا خوب مخلوط شود).
سپس خمیر به دست آمده را به شکل توپ در آورید، سطح آن را کمی روغنی کنید و در پلاستیک بپیچید و در گوشهای قرار دهید تا حداقل یک ساعت استراحت کند.
طرز تهیه خمیر مالتاشن
تهیه مواد داخل خمیر یا فیلینگ
تابهای متوسط را انتخاب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس بیکن را حدود ۵ دقیقه بپزید تا ترد شود.
بیکن را با یک قاشق سوراخدار از تابه خارج کنید. پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه در همان ظرفی که بیکن را تفت دادید، تفت دهید تا شفاف شوند.
یک کاسه بزرگ را برای مخلوط کردن بیکن و پیاز، گوشت گاو، اسفناج، نان، تخم مرغ، جعفری، خردل، آویشن، مرزنجوش، نمک و کمی فلفل انتخاب کنید و سپس همه مواد را در آن خوب ترکیب کنید. اگر میخواهید بافت ریزتری داشته باشید، میتوانید مواد را در چرخ گوشت بریزید یا در غذاساز هم بپزید.
مرحله نهایی تهیه مالتاشن
روی یک سطح کمی آرد بپاشید، نیمی از خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر نازکتر باز کنید. شما باید یک ورق در حدود ۳۰ در ۴۵ سانتیمتر از خمیر داشته باشید.
حالا ورق خمیر را با چاقو از طول به نصف برش دهید، سپس پنج برش عمود بر آن بزنید تا دوازده مستطیل (۷٫۵ در ۱۵ سانتیمتر) ایجاد کنید.
یک قاشق غذاخوری از فیلینگ را روی هر مستطیل قرار دهید. مستطیل را روی آن تا کنید و دو طرف را به هم فشار دهید تا بسته شود. با خمیر باقی مانده همین کار را تکرار کنید.
تهیه مالتاشن
خمیر Maultaschen
خمیر مالتاشن
پر کردن خمیر مالتاشن با فیلینگ
مالتاشن آماده پخت
مالتاشنها را بپزید و سرو کنید
در یک قابلمه بزرگ، آب گوشت را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید تا بجوشد. یکسوم مالتاشنهای آماده را در آبگوشت بریزید. اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. با قاشق سوراخدار آنها را بردارید. این کار را برای بقیه مالتاشنها هم تکرار کنید.
مالتاشنهای آماده را در ظرفی با مقداری آب گوشت که رویش را با پیازچه یا جعفری تزئین کردهاید سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
ایتالیاییها و آلمانیها هر دو کوفتههای گوشتی یا دامپلینگهای خاص خودشان را دارند مثلا راویولی ایتالیایی یا مالتاشن آلمانی جزو غذاهای مهم این دسته هستند اما آلمان غیر از اینها به داشتن کوفتههای سیب زمینی مانند گنوچی (Gnocchi) یا شوپفنودلن (schupfnudeln) هم مشهور است.
مواد لازم برای تهیه خمیر مالتاشن
آرد چند منظورهدوو دوسوم فنجان
تخم مرغ (بزرگ)دو عدد
نمکیک دوم قاشق چایخوری
روغنیک قاشق غذاخوری
آبسه تا پنج قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل خمیر مالتاشن یا فیلینگ مالتاشن
بیکن (خرد شده)سه برش
پیاز (متوسط، خرد شده)یک عدد
سیر (خرد شده)یک حبه
گوشت گاو (چرخ کرده)۲۵۰ گرم
اسفناج (منجمد)۱۵۰ گرم
نان باگت (پودر شده)حدود یک برش ضخیم
تخم مرغ بزرگیک عدد
جعفری (خرد شده)دو قاشق غذاخوری
خردل تند یک قاشق غذاخوری
آویشن خشک یکچهارم قاشق چایخوری
مرزنجوش خشک یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه (آسیاب شده)
مواد لازم برای پخت و سرو:
آبگوشت گاو یا هر آبگوشت دیگردو لیوان
پیازچه یا جعفری (خرد شده)برای تزئین
تهیه خمیر
در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزنتان ابتدا آرد، نمک، تخم مرغ، روغن و مقداری آب را خوب مخلوط کنید تا خمیر منسجمی به دست بیاورید.
خمیر به دست آمده را روی یک سطح تمیز و خشک قرار داده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود (یا در میکسر ایستاده بریزید تا خوب مخلوط شود).
سپس خمیر به دست آمده را به شکل توپ در آورید، سطح آن را کمی روغنی کنید و در پلاستیک بپیچید و در گوشهای قرار دهید تا حداقل یک ساعت استراحت کند.
طرز تهیه خمیر مالتاشن
تهیه مواد داخل خمیر یا فیلینگ
تابهای متوسط را انتخاب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس بیکن را حدود ۵ دقیقه بپزید تا ترد شود.
بیکن را با یک قاشق سوراخدار از تابه خارج کنید. پیاز و سیر را به مدت ۵ دقیقه در همان ظرفی که بیکن را تفت دادید، تفت دهید تا شفاف شوند.
یک کاسه بزرگ را برای مخلوط کردن بیکن و پیاز، گوشت گاو، اسفناج، نان، تخم مرغ، جعفری، خردل، آویشن، مرزنجوش، نمک و کمی فلفل انتخاب کنید و سپس همه مواد را در آن خوب ترکیب کنید. اگر میخواهید بافت ریزتری داشته باشید، میتوانید مواد را در چرخ گوشت بریزید یا در غذاساز هم بپزید.
مرحله نهایی تهیه مالتاشن
روی یک سطح کمی آرد بپاشید، نیمی از خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر نازکتر باز کنید. شما باید یک ورق در حدود ۳۰ در ۴۵ سانتیمتر از خمیر داشته باشید.
حالا ورق خمیر را با چاقو از طول به نصف برش دهید، سپس پنج برش عمود بر آن بزنید تا دوازده مستطیل (۷٫۵ در ۱۵ سانتیمتر) ایجاد کنید.
یک قاشق غذاخوری از فیلینگ را روی هر مستطیل قرار دهید. مستطیل را روی آن تا کنید و دو طرف را به هم فشار دهید تا بسته شود. با خمیر باقی مانده همین کار را تکرار کنید.
تهیه مالتاشن
خمیر Maultaschen
خمیر مالتاشن
پر کردن خمیر مالتاشن با فیلینگ
مالتاشن آماده پخت
مالتاشنها را بپزید و سرو کنید
در یک قابلمه بزرگ، آب گوشت را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید تا بجوشد. یکسوم مالتاشنهای آماده را در آبگوشت بریزید. اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. با قاشق سوراخدار آنها را بردارید. این کار را برای بقیه مالتاشنها هم تکرار کنید.
مالتاشنهای آماده را در ظرفی با مقداری آب گوشت که رویش را با پیازچه یا جعفری تزئین کردهاید سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
طرز تهیه مالتاشن
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com