خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
بنتو یا «بقچه غذای خانگی» یک سبک یا فرهنگ ارایه غذای ژاپنی است. فرق آن با همبرگر یا ساندویچ غربی‌ها و لقمه‌های نان و پنیر که ما ایرانی‌ها با خود به مدرسه یا سر کار می‌بریم در دقت به جزییات و تعادل بین مواد تشکیل دهنده غذا است.


بنتو بقچه غذای ژاپنی

مواد لازم برای تهیه کوراکو بنتو

کوفته برنجی با سیب‌زمینی
۳۰۰ گرم برنج
۱۵۰ گرم سیب‌زمینی شیرین
۴۳۰ میلی‌لیتر آب
نصف قاشق غذاخوری نمک

مواد لازم برای سبزیجات شور
۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای
۵۰ گرم هویج
۵۰ گرم کدو
۵۰ گرم تربچه
۱۰۰ میلی‌لیتر سرکه

۱۵۰ میلی‌لیتر آب
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک

تاماگویاکی (املت رولی ژاپنی)
۴ عدد تخم‌مرغ
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری سس سویا
۲ قاشق غذاخوری آب
کمی روغن

تاتسوتا آگه (مرغ سرخ شده)
نیم کیلو ران مرغ (بدون استخوان)
۳ قاشق غذاخوری سس سویا
۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف فنجان روغن گیاهی

طرز تهیه کوفته برنجی با سیب‌زمینی، یکی از غذاهای بنتو
برنج را در آبکش بشورید و بگذارید آبش برود. سپس آن را در یک قابلمه در دار بریزید و به آن آب اضافه کنید و ۳۰ دقیقه بگذارید بماند. سیب‌زمینی را بشورید و به اندازه مربع‌های یک سانتی‌متری ببرید و در آب بریزید.
به برنج نمک اضافه کرده و سیب‌زمینی شیرین را روی آن بریزید. در قابلمه را بگذارید تا با شعله متوسط بپزد. وقتی آب جوش آمد، بگذارید ۳۰ ثانیه قُل بزند سپس حرارت شعله را کم کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد. وقتی برنج پخته شد شعله را خاموش کنید اما در قابلمه را تا ۱۰ دقیقه برندارید تا برنج خوب بخارپز شود. سپس آن را هم بزنید و از آن کوفته‌های یک لقمه‌ای دربیاورید و آن را به عنوان بخشی از بنتو آماده کنید.

طرز تهیه سبزیجات شور
آب، شکر و نمک را در یک قابلمه بریزید، روی شعله بگذارید تا شکر و نمک حل شود.
سبزیجات را به اندازه‌های یک لقمه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را به اندازه مربع‌های ۲ سانتی‌متری ببرید. کدو را به شکل نیم دایره تکه تکه کنید. تربچه را از وسط نصف کنید. حالا سبزیجات را یک‌بار با آب معمولی آبکش کنید، داخل ظرفی بریزد و محلول شوری را که درست کرده‌اید روی آن بریزید. چیزی شبیه یک بشقاب ک.چک یا نعلبکی را به عنوان وزنه روی آن‌ها بگذارید و بگذارید یک ساعت بماند تا آماده قرار گرفتن در بقچه بنتو شود.

طرز تهیه املت رولی ژاپنی (تاماگویاکی)
مواد چاشنی تخم‌مرغ را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید تا سفیده و زرده خوب با هم مخلوط شوند. در حالی‌که تخم‌مرغ‌ها را هم می‌زنید چاشنی را به آن اضافه کنید.
ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و وقتی سطح آن گرم شد نصف قاشق روغن اضافه کنید. ابتدا یک سوم مخلوط تخم‌مرغ را در ماهیتابه بریزید، وقتی نیم‌پز شد تخم‌مرغ را به سمت خودتان رول کنید و روی هم بیاورید. حالا باید تخم‌مرغ رول شده را به سمت دیگر ماهیتابه هل دهید، دوباره روغن اضافه کنید و نصف دیگر مخلوط تخم‌مرغ را داخل ماهیتابه بریزید. وقتی می‌خواهید نصف دیگر تخم‌مرغ را بریزید باید تخم‌مرغ تا شده‌ای که داخل ماهیتابه است کمی بلند کنید تا مایع تخم‌مرغ جدید به زیر آن برود و در تمام ماهیتابه پخش شود.
بار دیگر تخم‌مرغ را به سمت خودتان تا کنید، بقیه مایه را در ماهیتابه بریزید و دوباره رول کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا طلایی شود. املت تخم‌مرغ را که حالا ضخیم شده است در یک ورقه سلوفان قرار داده و آن را بپیچید، اما طوری که زاویه‌دار و به شکل یک مستطیل یا مربع دراز دربیاید. وقتی املت سرد شد، سلوفان را جدا کنید و آن را به اندازه مربع‌های سه سانتی‌متری ببرید تا آماده قرار گرفتن در بنتو شود.

طرز تهیه مرغ سرخ شده (تاتسوتا آگه)
سس سویا و پودر زنجفیل را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. مرغ را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در آن بخوابانید. سپس مرغ‌ها را بیرون بیاورید و با دستمال خشک کنید.
در یک قابلمه کوچک روغن را گرم کنید، تکه‌های مرغ را داخل روغن قرار دهید و بگذارید حسابی سرخ شوند. سپس با دستمال روغن مرغ‌ها را بگیرید.
چیدن غذاها در جعبه بنتو
مرغ سرخ‌شده تاتسوتا آگه، املت مرغ و سبزیجات شور را کنار هم در جعبه قرار دهید. آب سبزیجات را بگیرید و برای جدا کردن غذاها از یکدیگر از برگ‌های تزیینی یا ورق آلومینیوم استفاده کنید. در چینش غذا رنگ‌های متضاد را کنار هم قرار دهید تا چشم‌نواز باشد. با کمی خلاقیت در چیدمان و تزیین بنتو می‌توانید برای بچه‌ها هم جعبه‌های بنتوی هیجان‌انگیز درست کنید!

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه بنتو ژاپنی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا