خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
کباب دنده کره ای که به زبان کره ای گالبی (Galbi) یا کالبی نام دارد، برای اشاره به انواع مختلفی از غذاهای تهیه شده از دنده گوشت گاو به کار می‌رود. گوشت دنده از قبل برای مزه‌دار شدن در ترکیبی شیرین از سس سویا، شکر، روغن کنجد و سیر خوابانده می‌شود. خود کلمه گالبی به معنی دنده است، اما می‌توانید این غذا را با گوشت مرغ هم درست کنید.

از دیگر انواع کباب‌های کره‌ای می‌توان به بولگوگی اشاره کرد که گوشت کباب در آن به صورت نواری برش زده می‌شود و به روش باربیکیوی کره ای سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب دنده کره ای
گوشت دنده کوتاه گاو۱٫۳۵۰ کیلوگرم
مواد لازم برای مرینیت گالبیبه مقدار لازم
ماتگانجانگ (Matganjang) یا سس سویای مزه‌دار شده کره‌اینصف فنجان
آب سیبیک چهارم فنجان
شربت افرا یا عسلیک چهارم فنجان
گلابینصف قاشق غذاخوری
سس ماهی۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
کیوی یا آناناس۱ قاشق غذاخوری
سیر۱۵ الی ۲۰ حبه
پیاز اندازه متوسط اسلایس شدهنصف فنجان
مواد لازم برای سرو گالبیبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
پیاز متوسط اسلایس شده۱ عدد
پیازچه خرد شده۲ عدد
تخم کنجدنصف قاشق چایخوری

مرحله اول
گوشت‌ها را برش بزنید.

مرحله دوم
تمام مواد مرینیت را داخل همزن بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید.

مرحله سوم
مواد مرینیت را روی گوشت‌ها بریزید و مطمئن شوید که تمام قطعات گوشت با مرینیت آغشته شده باشند به شکلی که رویشان را بپوشاند. اگر دوست داشته باشید می‌توانید برای مرینیت کردن از کیسه فریزرهای دردار هم استفاده کنید.

مرحله چهارم
روی سطح ظرف را بپوشانید و به مدت شش تا هشت ساعت در یخچال قرار بدهید.

مرحله پنجم
یک عدد پیاز و دو یازچه را اسلایس و خرد کنید.

مرحله ششم
شعله گاز را روی متوسط قرار بدهید و ماهیتابه گریل را روی آن بگذارید. با استفاده از برس آغشته به روغن سرخ کردنی سطح ماهیتابه را اندکی چرب کنید. سپس قطعات گوشت را داخل ماهیتابه بچینید و هر اندازه که دوست دارید بپزید. لبه‌های گوشت باید به خوبی زغالی شود که این مرحله شش تا هشت دقیقه طول می‌کشد. هر چند وقت یکبار قطعات را برگردانید.

اگر از گریل در فضای بیرون استفاده می‌کنید باز هم هشت تا ۱۰ دقیقه گوشتها را گریل کنید.

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه کباب کره‌ای یا گالبی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا