خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم
عصاره گوشت گوساله الیت1 عدد پودر شده
گوشت راسته گوسالهنیم کیلو
سویا سس3 قاشق غذاخوری
آب3 قاشق غذاخوری
شکر2 قاشق مربا خوری
روغن کنجد1 قاشق غذاخوری
کنجد1 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
پیازچه2 عدد
پیاز2 عدد (1 عدد خلالی خرد شده 1عدد رنده شده)
سیر3 عدد
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری

دستور پخت
گوشت را باریک باریک اسلایس می کنیم.
سس سویا و آب و شکر و روغن کنجد و کنجد و پیاز رنده شده و فلفل سیاه را با هم میکس می کنیم تا مواد آماده شود.
گوشتها را در مخلوط بالا برای مدت 2تا3 ساعت در یخچال می گذاریم.
می توانید این مواد را کباب کنید یا بدین صورت عمل کنید که همه مواد را داخل تابه ریخته و بعد از تفت دادن و نیم پز شدن(6-7 دقیقه) پیازچه های خرد شده و سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوشت گوساله الیت ( پودر شده ) را به آن اضافه کنید.
بعد از نرم شدن پیاز و پیازچه و پخته شدن گوشت( قبل از اینکه گوشت خشک شود) آنرا سرو نمایید. بهتر است با حرارت بالا گوشت را بپزید.

منبع: الیت فود


طرز تهیه بولگوگی کره‌ای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا