خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اصلی
کره
۴۰ گرم
آب مرغ
۳ پیمانه
برنج
۲ پیمانه
پیاز خرد شده
۱/۴ پیمانه
نخود فرنگی و ذرت پخته
۱/۲ پیمانه
برگ بو
۳ برگ
سیر له شده
۳ حبه
زنجبیل تازه
به مقدار لازم

۱
زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید
۲
کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید
۳
سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید
۴
برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید
۵
سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید تا غذا در این حالت به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود حرارت ببیند
۶
سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید
۷
درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد
۸
برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید
۹
پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید
۱۰
غذا را با پیازچه‌ تفت داده شده سرو نمایید.

منبع: سرآشپز پاپیون


طرز تهیه برنج کره‌ای معطر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا