- امتیاز واکنش
- 950
- زمان حضور
- 16 روز 18 ساعت 41 دقیقه
نویسنده این موضوع
;
#سبکِ زندگی #رشد کردن
''''♤°•.°• دلیلِ تحقیر کردن چیست؟! [نگاهی به رفتارها تا گفتار ها]•°.•°♤''''
؛
پ. ن: ( نگاهی به رفتار ها تا گفتارها؟! چرا؟..!.
چون گاهی آدم ها 180 درجه با اون چیزی که خودشون میگن میتونن متفاوت باشن! گاهی شک کنیم و اول رفتارارو چک کنیم تا حرفِ خوده فرد رو..!.)
سخنِ من:
گاهی ما در زندگیمون! در محلِ کارمونِ , محلِ تحصیلمون .. با افرادی رو به رو میشیم که حتی بدون داشتن یه گفتمانِ ساده هم دچار آزار های لفظی رفتاری , توهین ها بی احترامی ها .. و.. (کارهایی که برای تحقیر کردنِ ما انجام شه) میشیم -! ممکنه ناراحت شیم! عصبی شیم... , "متعجب" شیم.. 'که چرا؟!' اصلا مستحقِ این رفتار بودیم ؟! کم کاری کردیم که یه نفر از حد و حدودش خارج شه و از خط قرمز ما هم رد شه؟! نه! اشتباهِ ما گاهی همینه ! اون فرده که مشکل داره ! حتی گاهی ما از نظر همه ی افراد غیر از این فرد.. , مستحق این رفتار نباشیم.. , فرد روبه رویِ ما نسبت به خودش ضعف و نقطعه ضعف داره ! مشکلِ این فرد با خودشُ درونش باعثِ آزار بقیه میشه....
_-_-_-_-_-_--_-
;
چرا دیگران را تحقیر میکنم؟
؟!
1_«خودم از درون احساس حقارت میکنم»
;
2_«باور دارم او از من بهتر است پس باید او را پایین بیاورم».
;
3_«تصور میکنم این رفتار مرا قدرتمند تر و جذاب تر جلوه خواهد داد(باوری کاملا غلط....!!-")»
;
4_«نقطه ضعف بزرگی دارم و برای آنکه دیگران به آن اشاره نکنند به شخص دیگری حمله و او را تحقیر میکنم!».
;
5_«از بُعد درونی کاملا فقیر هستم و هیچ رشدی نکرده ام».
;
6_«احترام گذاشتن به دیگران را ضعف تلقی می کنم».
;
7_«مهارت برقراریِ ارتباط را نیاموخته ام».
;
8-«درکی از احساسات دیگران ندارم و دچار خودبینی افراطی هستم».
;
8_«درکودکی به من احساس ارزشمند بودن منتقل نکرده اند و من نیز دیگران را بی ارزش میکنم».
;
;
;
راهکار برای ترک این عادت زشت:
روی پرورش شخصیت و غنی تر کردن درونمان کار کنیم.هیچ چیز مانند پرورش شخصیت و بالا بردن عزت نفس نمیتواند احساس احترام گذاشتن به دیگران را درونمان زنده کند. فراموش نکنیم که با احترام گذاشتن به دیگران هیچ کسی اندازه خودمان را بزرگ نخواهیم کرد.
;
شماره ی 3
چرا دیگران را تحقیر میکنیم؟.....!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: