خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,524
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای خوراک کاری اسفناج و گل کلم
    • روغن 2 قاشق سوپخوری
    • پیاز بزرگ ورقه شده 1 عدد
    • سیر 1 حبه
    • زنجبیل تازه پوست کنده و رنده شده 1 سانتی متر
    • فلفل قرمز خشک شده 1 عدد (اختیاری)
    • پودر کاری 2 قاشق
    • گل کلم متوسط خرد شده 1 عدد
    • گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
    • شیر نارگیل بسته بندی شده 400 میلی لیتر
    • برگ های اسفناج ریز و تازه چین 175 گرم

خوراک کاری اسفناج و گل کلم

یک کاری کلاسیک سریع-سبزیجات، شیر نارگیل و ادویه ها که به خوبی با هم مخلوط شده اما تند و آتشی نیستند. اگر کاری اسپایسی دوست دارید در صورت تمایل می توانید از فلفل قرمز (چیلی) استفاده کنید. آن را با نان سرو کنید اما می توانید به جای نان از برنج هم استفاده کنید.

طرز تهیه: روغن را در یک قابلمه حرارت دهید. پیاز را اضافه کرده و روی شعله ی ملایم 3 دقیقه تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کرده و 2 دقیقه بپزید. فلفل قرمز و پودر کاری را بیفزایید و 1 دقیقه بپزید.گل کلم ها را در آن ریخته و هم بزنید تا با ادویه ها آغشته شود.

گوجه فرنگی ها و شیر نارگیل را در آن بریزید و اجازه دهید تا 12 الی 15 دقیقه بخار پز شده یا گل کلم ها ترد بشوند. اسفناج و آب لیمو را بیفزایید و بگذارید تا 2 دقیقه اسفناج ها نرم شوند.

#ایران کوک


خوراک کاری اسفناج و گل کلم

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا