- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای خورشت ناردون
- مرغ کامل 1 عدد
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده 2 عدد
- سیر رنده شده 4 حبه
- رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
- رب انار 4 قاشق غذاخوری
- آب انار 2 پیمانه
- دانه انار مقداری
- گشنیز تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 یا 2 قاشق غذاخوری
- روغن کمی
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- 479کالری
- 35.6 گرمکربوهیدرات
- 16 گرمچربی
- 48.2 گرمپروتئین
برای پخت خورشت ناردون میتوان روش های مختلفی به کار برد. همچنین خورش ناردون گیلانی با خورش ناردون مازندرانی تنها در چند ترفند ساده ی پخت تفاوت دارد و اصل هر دو غذا یکی است. انتخاب مواد اولیه و طعم غذا به ذائقه شما بستگی دارد کهخورشت ناردون ترش، شیرین و یا ملس میپسندید. برای یادگیری مرحله به مرحله این غذا، با آموزش خورشت ناردون همراه باشید.
طرز تهیه خورشت ناردون
مرحله اول:
ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید. سپس در ظرفی با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید و اجازه دهید تا آماده شدن بقیه مواد استراحت کند تا طعم دار شود.
مرحله دوم:
روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که روغن داغ شد مرغ ها را داخل قابلمه قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در روغن سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم:
پیاز ها را خیلی ریز خرد کنید و دانه های انار را جدا کنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و پیازها را با کمی روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شوند. سپس سیر رنده شده، گشنیز خرد شده، دانه های انار، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. (می توانید کمی دانه انار برای تزئین و سرو غذا نگه دارید.)
مرحله چهارم:
رب گوجه فرنگی، رب انار و آب انار را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک دست شود. زمانی که مایع به جوش آمد مرغ ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ها به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزند و خورش جا بیفتد.
مرحله پنجم:
زمانی که مرغ ها کاملا پختند و سس خورش غلیظ شد؛ خورشت آماده سرو است. خورشت را با دانه های تازه انار تزیین کنید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. در کنار این غذا از انواع ترشی نیز میتوان استفاده کرد.
نکات کلیدی تهیه خورشت ناردون :
– اگر اناری که استفاده می کنید خیلی ترش است، می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر به خورشت اضافه کنید تا طعمی ملس داشته باشید. البته میزان شکر بستگی دارد که تا چه میزان دوست دارید خورشت شیرین شود.
– استفاده از رب گوجه فرنگی اختیاری است ولی اگر میخواهید خورشت خوش رنگ تری داشته باشید توصیه می شود.
– اگر خورش ناردون غاز و یا اردک تهیه می کنید باید یک الی دو حبه سیر بیشتر بریزید و زمان پخت را نیز کمی بیشتر کنید.
– در صورت تمایل به دستور خورش ناردون میتوانید نصف پیمانه آلو بخارا و یا یک قاشق چایخوری گلپر نیز اضافه کنید.
– این غذا با انار خشک هم تهیه می شود. اگر از انار خشک استفاده می کنید باید حتما رب گوجه فرنگی و مقدار بیشتری آب در خورشت بریزید.
#ایران کوک
خورشت ناردون
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com