خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,530
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کرپ خامه ای توت فرنگی
    • تخم مرغ 3 عدد
    • شیر 1/2 پیمانه
    • آب 1/2 پیمانه
    • کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری
    • آرد سفید 3/4 پیمانه
    • نمک 1/2 قاشق غذاخوری
    • پنیر خامه ای نرم شده 1 بسته
    • پودر قند الک شده 1/4 1 پیمانه
    • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
    • پوست لیمو خلال شده 1 قاشق چای خوری
    • عصاره وانیل 1/2 قاشق چای خوری
    • خامه پرچرب زده شده 1 پیمانه
    • توت فرنگی خرد شده 4 پیمانه
اطلاعات مواد مغذی
  • 557کالری

  • 36.8 گرمچربی

  • 49.4 گرمکربوهیدرات

  • 9.8 گرمپروتئین

  • 205 میلی گرمکلسترول
کرپ خامه ای توت فرنگی

کرپ خامه ای توت فرنگی دسری بسیار خوشمزه است که به دلیل بافت نرم و طعم منحصر به فرد طرفداران زیادی دارد. این دسر، انتخابی مناسب برای دورهمی های عصرانه می باشد. وجود خامه، کره و توت فرنگی در دسر کرپ خامه ای توت فرنگی به آن ترکیب رنگ چشم گیری بخشیده است. دقت داشته باشید که حداقل یک ساعت زمان برای آماده سازی مورد نیاز است.

طرز تهیه: تخم مرغ، شیر، کره ذوب شده، آب، آرد و نمک را در مخلوط کن بریزید و به مخلوط کردن ادامه دهید تا زمانی که مواد یکدست شوند.


پنیر خامه ای، پودر قند، آب لیمو، پوست لیمو خلال شده و عصاره وانیل را تا رسیدن به مخلوطی یکنواخت با همزن برقی هم بزنید. به آرامی بر روی خامه زده شده بریزید و زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.

یک تابه نچسب یا تابه چرب شده را روی شعله متوسط گرم کنید. برای هر عدد کرپ تقریبا 2 قاشق غذاخوری خمیر داخل تابه بریزید. به تابه ضربه بزنید یا آن را بچرخانید تا خمیر تا جای ممکن پخش گردد و نازک شود. زمانی که خمیر بسته شد و کناره های آن شروع به قهوه ای شدن کرد آن را برعکس کنید. پخت را تا زمانی که روی دیگر خمیر به رنگ قهوه ای برسد ادامه دهید. کرپ ها را درون بشقاب قرار داده و با یک حوله مرطوب آن ها را بپوشانید.


برای سرو، روی هر کرپ مقداری خامه و توت فرنگی بریزید و آن را رول کنید. روی هر رول هم با قیف یا با قاشق کمی خامه بریزید و با چند اسلایس توت فرنگی دیگر آن را تزیین کنید.

#ایران کوک


طرز تهیه کرپ خامه ای توت فرنگی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا