خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,850
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 9 ساعت 37 دقیقه
نویسنده این موضوع
کار با تبلت ها

ورودی اصلی اطلاعات یا به عبارت بهتر تمام کار با یک تبلت از طریق صفحه نمایش آن انجام می‌شود زیرا این نمایشگر از نوع لمسی است و تنها کافی است با نرمی نوک انگشت به صفحه آن اشاره کنید تا دستور مورد نظر را انجام دهد. تایپ و کلیک روی موضوعات مختلف از همین طریق انجام می‌شود زیرا این صفحات از نوع خازنی یا حرارتی هستند و حساسیت بالایی در مقابل لمس دارند. صفحه نمایش تبلت‌ها به صورت چند لمسی ساخته می‌شوند یعنی در یک لحظه می‌توانید دو یا چند انگشت را برای اجرای دستورهای مختلف روی صفحه قرار دهید. مثلاً زمانی که می‌خواهید یک عکس را در ابعاد بزرگ‌تر مشاهده کنید کافی است دو انگشت را روی صفحه گذاشته و آن‌ها را از یکدیگر دور کنید. با قرار دادن انگشت و چرخاندن آن در محیط یک دایره فرضی جهت عکس تغییر خواهد کرد.



سیستم عامل در تبلت ها

توانایی یک تبلت به نرم افزارهای درون آن است و نرم افزار نیز باید در محیط سیستم عامل مخصوص خود اجرا شود. این محیط می‌تواند سیستم عامل آندروید باشد با انبوهی از نرم افزارها که توسط کاربران تولید شده است و یا سیستم عامل IOS شرکت اپل که فقط روی تبلت‌های مخصوص خودش به نام آی پد اجرا می‌شود. بیشترین تبلت‌های موجود در بازار مجهز به آندروید هستند با این حال سیستم عامل آندرویدچ دارای نسخه‌های متعددی است و می‌توان گفت هرچه نسخه این سیستم عامل بالاتر باشد کارایی و انعطاف آن بیشتر است.



پشتیبانی از زبان فارسی در تبلت ها

توجه داشته باشید که توانایی پشتیبانی از زبان فارسی در تمام نسخه‌های آندروید، مخصوصاً نسخه‌های اولیه وجود ندارد. زبان فارسی را می‌توان با کمک برخی برنامه‌ها و تنظیمات یا با تغییر نسخه سیستم عامل به تبلت افزود ولی این کار نیز دردسرهای خود را دارد پس بهتر است از همان ابتدا، زبان فارسی روی دستگاه باشد.



توانایی های نرم افزاری تبلت ها

تبلت‌ها اغلب کاربردهای ساده یک کامپیوتر را دارند. البته نه با قدرتی که یک رایانه دسکتاپ برنامه‌ها را اجرا می‌کند اما از طریق آن‌ها می‌توانید به مرور اینترنت بپردازید، اسناد متنی را ویرایش کنید،‌ای ایمیل‌ها را پاسخ بدهید و بسیاری موارد دیگر. اغلب نرم افزارهای اداری و حتی برخی از نرم افزارهای مهندسی روی تبلت‌ها قابل اجرا هستند و به عنوان مثال اخیراً نرم افزار نقشه کشی اتوکد هم معرفی شده است. یکی از مواردی که در کار با نرم افزارهای مختلف اهمیت دارد توان پردازشی دستگاه است.



سرگرمی و تبلت

یکی از مهم‌ترین کاربردهای تبلت‌ها نیز سرگرمی است در واقع می‌توان گفت مهم‌ترین کاربرد فعلی تبلت برای اغلب کاربران سرگرمی است. بازی‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را روی یک تبلت کوچک اجرا کنید با این حال همچنان هیجان یک بازی سرگرم کننده مانند آنچه که در کامپیوتر است را دارند. ضمن اینکه بازی در یک تبلت بسیار جذاب است زیرا با تکان دادن آن می‌توانید بازی را کنترل کنید و این دستگاه مانند یک دسته بازی عمل خواهد کرد. با این تفاوت که یک صفحه نمایش بزرگ در میان دستان شماست.



صفحه نمایش تبلت ها

صفحه نمایش اغلب تبلت‌ها در دو سایز هفت یا ۱۰ اینچی تولید می‌شود و می‌توانید بین مدل‌های هفت اینچی مانند مدل گالکسی سامسونگ یا ویوپد شرکت ویوسونیک و مدل‌های ۱۰ اینچی مانند آی پد شرکت اپل یکی را انتخاب کنید. به طور معمول هرچقدر صفحه نمایش بزرگ‌تر باشد کار با آن راحت‌تر است و خواندن صفحات وب یا مشاهده برنامه‌ها به آسانی انجام می‌شود اما در مقابل مواردی مثل عمر باتری کاهش پیدا می‌کند. اگر هم دنبال سایز کوچک‌تر هستید تا بتوانید آن را به راحتی در کیف و کوله پشتی رها کنید مدل‌های هفت اینچی مناسب‌تر هستند.


امکانات جانبی تبلت ها

تبلت‌ها مجهز به گیرنده‌های موقعیت هستند یعنی زمان که آن‌ها را تکان می‌دهید و به یک سمت متمایل می‌کنید دستگاه این تغییر را متوجه خواهد شد. حساسیت این موقعیت یاب به حدی است که حتی با کمک برخی نرم افزارها می‌توانید همچون یک شاقول بنایی، از تراز بودن سطوح مطمئن شوید. گیرنده‌های تبلت در سه جهت طول، عرض و ارتفاع فعال هستند و موقعیت فضایی را بررسی می‌کنند. از این قابلیت می‌توانید در برنامه‌های مختلف هم کمک بگیرید. به عنوان مثال زمانی که بازی ماشین رانی می‌کنید خم کردن دستگاه به جلو مانند گاز است و با متمایل کردن آن به چپ و راست، فرمان را کنترل می‌کنید. در برنامه‌های مختلف نیز این ویژگی کاربرد دارد و زمانی که عکس‌ها را مشاهده می‌کنید می‌توانید با متمایل کردن دستگاه به یک سمت عکس‌های بعدی یا قبلی را هم ببینید.



موقعیت یاب جغرافیایی

اغلب تبلت‌ها دارای موقعیت یاب جغرافیایی (GPS) هستند و با کمک نرم افزارها می‌توانند در پیدا کردن مسیر به شما کمک کنند. اکنون نقشه‌های زیادی برای آندروید در ایران وجود دارد و پس از نصب، دستگاه با اتصال به ماهواره محل شما را نشان خواهد داد و پس از آن می‌توانید با تعیین مقصد، از مسیر پیشنهادی عبور کنید. این ویژگی‌ها در ایران هم فعال هستند و برخلاف برخی نرم افزارها، محدودیتی ندارند.


تبلت چیست؟

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,850
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 9 ساعت 37 دقیقه
نویسنده این موضوع

ورودی ها و خروجی های تبلت

تبلت ها از نظر ورودی‌ها و خروجی‌ها با محدودیت‌هایی روبرو هستند. به عنوان مثال اغلب آن‌ها از درگاه یو.اس.بی پشتیبانی نمی‌کنند و برای انتقال فایل‌ها لازم است از روش‌های دیگر استفاده کنید. به عنوان مثال می‌توانید آن‌ها را به کارت حافظه منتقل کنید یا از طریق بلوتوث به کامپیوتر یا موبایل متصل شوید. معمولاً تبلت ها دارای یک ورودی برای کارت حافظه هستند و از این طریق می‌توانید کارت‌هایی تا ظرفیت ۳۲ گیگابایت را به آن‌ها اضافه کنید. حجم ذخیره سازی تبلت ها محدود است و بیشترین ظرفیت را مدل‌های ۶۴ گیگابایتی دارند که قیمت آن‌ها نیز در مقابل مدل‌های ۱۶ یا ۳۲ گیگابایتی بیشتر است.



تجهیزات ارتباطی سازگار با تبلت ها

تجهیزات ارتباطی نیز یکی دیگر از ویژگی های اصلی تبلت هاست. این محصولات با شبکه های کابلی سازگار نیستند زیرا پورت شبکه ندارند اما به خوبی از شبکه های بی سیم پشتیبانی می‌کنند. بعضی از آنها نیز می توانند از طریق یک سیم‌کارت به اینترنت متصل شوند البته فناوری های نسل جدید اینترنت روی شبکه های مخابراتی مانند نسل سوم و بعد از آن در ایران فعال نیست و به امید سال های آینده هزینه نکنید.






بیل گیتس نخستین فردی بود که تبلت ها را به عنوان یکی از فناوری های کاربردی برای آینده محاسبات معرفی کرد.



مزایای تبلت ها:

۱)کار با تبلت ها ساده ترو راحت تر است و تسهیلات بیشتری را در اختیار کاربران دائمی رایانه قرار می دهد.

۲)تبلت ها قابلیت نصب سیستم عامل و برنامه های مختلف را دارد.

۳)شکل لوح مانند این رایانه ها ، استفاده از آنها را در مکانهایی امکان پذیر می کند که استفاده از رایانه همراه که به علت سنگینی آن با محدودیت های بسیار زیادی همراه است.

۴)بررسی های انجام شده در میان کاربران رایانه ها حاکی از آن است که در چند ماه گذشته استفاده از تبلت ها در میان بسیاری از کاربران مورد توجه قرار گرفته است.

۵)کاهش قیمت تبلت ها در بازار های جهانی سبب شده است که فقط با پرداخت مبلغ اندکی یک تبلت PH خرید. کار با آن نیز از کار با PC بسیار ساده تر است.

۶)اگر شما هم قصد خرید یک تبلت دارید ، به شما توصیه می کنیم ، قبل از خرید با انواع تبلت ها و تفاوت های آنها آشنا شوید که بتوانید با توجه به هدفی که برای خرید آن در نظر گرفته اید تبلت مناسبی انتخاب و خریداری کنید.

۷)تبلت ها قابلیت اتصال صفحه کلید جداگانه از راه کابل USB یا حتی بلوتوث را دارند.

۸)توجه داشته باشید تبلت ها در محل محوری که نمایشگر حول آن می چرخد ، اتصالات ضعیفی دارند . با توجه به بررسی های انجام شده پیش بینی می شود که به رغم رشد ۱۰ در صدی میزان فروش رایانه های شخصی ، میزان فروش تبلت ها در سال آینده میلادی به بیش از دو برابر افزایش یابد.
#آرکا


تبلت چیست؟

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا