- امتیاز واکنش
- 38,170
- زمان حضور
- 101 روز 10 ساعت 48 دقیقه
نویسنده این موضوع
بازی باقالی به چند من که اصالتاً یک بازی قمی است، سرگرمیای کودکانه با مکانیسم حدس زدن به شمار میآید که جزو رده بازیهای موزیکال است. سوال و جواب بازیکنان در این بازی، تعامل بسیار زیبایی را شکل میدهد که حتی تماشای آن را برای سایرین نیز لذتبخش میکند. مشخصات بازی تعداد بازیکنان: +۴...
بازی باقالی به چند من که اصالتاً یک بازی قمی است، سرگرمیای کودکانه با مکانیسم حدس زدن به شمار میآید که جزو رده بازیهای موزیکال است. سوال و جواب بازیکنان در این بازی، تعامل بسیار زیبایی را شکل میدهد که حتی تماشای آن را برای سایرین نیز لذتبخش میکند.
مشخصات بازی
تعداد بازیکنان: +۴
رده سنی: ۶ الی ۹ سال
زمان: ۱۰ الی ۳۰ دقیقه
مکانیسم: حدس زدن
اصالت: قم
دستورالعمل بازی
در بازی باقالی یا باقاله به چند من ، ابتدا دو نفر بهعنوان اوستا انتخاب میشوند و یارکشی میکنند.
سپس با قید قرعه مشخص میکنند که کدام تیم دستۀ پاسخگو باشد.
اوستای گروه «الف»، عددی را در گوش اوستای گروه «ب» میگوید. سپس، از هر گروه یک نفر پیش میآید و این گفتوگوی آهنگین میان آنها شروع میشود:
تیم الف: لَبْ لَبِ من
تیم ب: لَبْ لَبِ تو
+ باقالی به چند من؟
حالا بازیکن گروه «ب» باید عدد اوستای «الف» را تشخیص بدهد و مثلاً بگوید: «باقالا به چهار مَن».
اگر درست گفته باشد، نفرات گروه «ب» باید به نفرات گروه «الف» مسافتی مقرر را کولی بدهند. اگر سه نفر از اعضای گروه «الف» در تشخیص عدد اشتباه کنند، علاوه بر آنکه جای دو گروه عوض میشود، گروهِ «الف» باید به گروه «ب» کولی بدهد.
منبع بازکوش
بازی باقالی به چند من که اصالتاً یک بازی قمی است، سرگرمیای کودکانه با مکانیسم حدس زدن به شمار میآید که جزو رده بازیهای موزیکال است. سوال و جواب بازیکنان در این بازی، تعامل بسیار زیبایی را شکل میدهد که حتی تماشای آن را برای سایرین نیز لذتبخش میکند.
مشخصات بازی
تعداد بازیکنان: +۴
رده سنی: ۶ الی ۹ سال
زمان: ۱۰ الی ۳۰ دقیقه
مکانیسم: حدس زدن
اصالت: قم
دستورالعمل بازی
در بازی باقالی یا باقاله به چند من ، ابتدا دو نفر بهعنوان اوستا انتخاب میشوند و یارکشی میکنند.
سپس با قید قرعه مشخص میکنند که کدام تیم دستۀ پاسخگو باشد.
اوستای گروه «الف»، عددی را در گوش اوستای گروه «ب» میگوید. سپس، از هر گروه یک نفر پیش میآید و این گفتوگوی آهنگین میان آنها شروع میشود:
تیم الف: لَبْ لَبِ من
تیم ب: لَبْ لَبِ تو
+ باقالی به چند من؟
حالا بازیکن گروه «ب» باید عدد اوستای «الف» را تشخیص بدهد و مثلاً بگوید: «باقالا به چهار مَن».
اگر درست گفته باشد، نفرات گروه «ب» باید به نفرات گروه «الف» مسافتی مقرر را کولی بدهند. اگر سه نفر از اعضای گروه «الف» در تشخیص عدد اشتباه کنند، علاوه بر آنکه جای دو گروه عوض میشود، گروهِ «الف» باید به گروه «ب» کولی بدهد.
منبع بازکوش
بازی باقالى به چندمن
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com