خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
1- هوش مصنوعی چیزی فراتر از یک کارگزار هوش است
هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلفی به کار گرفته می‌شود که از جمله این حوزه‌ها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و قدرت نتیجه‌گیری اشاره کرد. همه این‌ها باعث می‌شود تا توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی بتوانند از این تکنولوژی برای هر مسئله‌ای استفاده کنند.
برای مثال کمپانی Nvidia از تکنولوژی‌ای به نام DLSS یا Deep Learning Super Sampling که بر پایه هوش مصنوعی کار می‌کند، برای ارتقاء کیفیت تصویر به منظور افزایش کیفیت گرافیک در بازی‌های ویدیویی استفاده می‌کند.
داستان اسحاق آسیموف؛ آغازگر هوش مصنوعی
2- ایده هوش مصنوعی برای اولین بار در سال 1942 مطرح شد
برای اولین بار، اسحاق آسیموف (Isaac Asimov) نویسنده داستان‌های علمی-تخیلی که همچنین پرفسور بیوشیمی هم بود از ایده هوش مصنوعی صحبت کرد. او داستان کوتاه علمی-تخیلی به نام “Runaround” نوشت که یکی از اولین آثار منتشر شده در زمینه هوش، ماشین‌ها و بشریت بوده و بر پایه سه قانون رباتیک به شرح زیر نوشته شده است:

  1. ربات‌ها نمی‌توانند به انسان صدمه بزنند؛ همچنین آن‌ها نباید با خودداری از انجام عملی به انسان ضرر برسانند.
  2. ربات‌ها باید از دستوراتی که توسط انسان به او داده شده است پیروی کنند؛ مگر این‌که دستورات وارد شده با قوانین شماره یک مغایرت داشته باشد.
  3. ربات‌ها تا جایی که با قوانین شماره یک و دو مغایرت نداشته باشد، باید از خودشان محافظت کنند.
از آن زمان تا به حال این سه قانون رباتیک پایه و اساس توسعه هوش مصنوعی بوده است.
آلن تورینگ و ایده طراحی آزمون تورینگ
3- بازی ساختگی
به نظر شما آیا ماشین‌ها قدرت تفکر دارند؟ این سئوال برای اولین بار توسط آلن تورینگ مطرح شد و پرسیدن همین سئوال باعث شد تا او بتواند بازی ساختگی (آزمون تورینگ) را طراحی کند. این آزمون در سال 1950 برای ارزیابی سطح هوش شبکه‌های عصبی مصنوعی ساخته شد. آزمون تورینگ به ارزیاب این مکان را می‌دهد تا توانایی دستگاه در واکنش به پرسش‌ها را بسنجد. نکته جالب توجه این است که نتیجه این آزمایش به هیچ عنوان به جواب‌های دستگاه بستگی ندارد؛ بلکه معیار اصلی این است که پاسخ‌های داده شده تا چه اندازه به جواب‌های یک انسان نزدیک است!
جان مک کارتی؛ پدر هوش مصنوعی
4- تولد اصطلاحی به نام هوش مصنوعی
اصطلاح هوش مصنوعی در سال 1956 توسط جان مک کارتی (John McCarthy) یکی از بنیان‌گزاران هوش مصنوعی ابداع شد. این اصطلاح طی کنفرانسی در کالج دارثموث (Darthmouth College) مطرح شده و هم اکنون یک صنعت اختصاصی دارد و به یکی از زمینه‌های تحقیقاتی مهم مبدل شده است.
گری کاسپاروف در مقابل دیپ بلو
5- انسان و ماشین
یکی از لحظات مهم در تاریخ هوش مصنوعی در سال 1997 رقم خود؛ یعنی زمانی‌که مسابقه زنده شطرنج بین کامپیوتر IBM به نام Deep Blue و گری کاسپاروف (Garry Kasparov) قهرمان شطرنج دنیا برگزار شد. این مسابقه شامل 6 بازی بود که در دو سری از آن‌ها دیپ بلو پیروز شد؛ این در حالی بود که کاسپاروف تنها یک بار توانست برنده شود. سه بازی دیگر نیز با تساوی خاتمه پیدا کرد و همین موضوع باعث شد تا یک کامپیوتر بتواند قهرمان شطرنج شود!
کامپیوتر Deep Blue از فناوری هوش مصنوعی خوب قدیمی (GOFAI) بهره می‌برد که به او این امکان را داده بود تا بتواند در هر ثانیه تقریبا 200 میلیون محاسبه را پردازش کند.



10 حقیقت جالب در مورد هوش مصنوعی که شما را حیرت‌زده می‌کند!

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
6- اولین شبکه عصبی
فرانک روزنبلات (Frank Rosenblatt) یک روانشناس آمریکایی بود که در زمینه هوش مصنوعی برای اولین بار در سال 1957 الگورریتم پرسپترون (Perceptron Algorithm) را طراحی کرد. این الگوریتم برای همیشه چشم انداز هوش مصنوعی را تغییر دارد و برای توسعه‌دهندگان و محققان این امکان را فراهم آورد تا هوش مصنوعی را مدیریت و تعلیم دهند. این الگوریتم با استفاده از مارک 1 پرسپترون (Mark 1 Perceptron) -که یک دستگاه الکترونیکی مطابق با اصول بیولوژیکی بوده و توسط روزنبلات ساخته شده است- توانایی یادگیری هوش مصنوعی را نشان می‌دهد. مارک 1 پایه شبکه‌های عصبی را تشکیل داده و نشان‌دهنده توانایی درک شبکه‌های عصبی عمیق توسط هوش مصنوعی است.
تشخیص بیماری به کمک هوش مصنوعی
7- هوش مصنوعی دکتر می‌شود!
این روزها از هوش مصنوعی در زمینه پزشکی نیز استفاده می‌شد و همین موضوع باعث شده تا به صورت موثر تاثیرات تکنولوژی دیجیتال در مراقبت‌های بهداشتی و پزشکی را مشاهده کنیم. در صنعت بهداشت ترکیبی از یادگیری ماشینی، یادگیری عمیق، تجزیه و تحلیل دیتاها در زمان واقعی و سایر ویژگی‌های هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری‌های مختلف به کار گرفته می‌شود.
برای مثال می‌توان موتور تجزیه و تحلیل تصویربرداری Zebra Medical Vision را مورد بررسی قرار داد. این دستگاه بیماری‌های مغزی، ریه، کبد، قلب و عروق و استخوان را در سی تی اسکن، 40 حالت مختلف در اسکن اشعه ایکس و سرطان پستان در ماموگرافی‌های دو بعدی را با استفاده از الگوریتم‌ها و پایگاه‌های اطلاعاتی تشخیص دهد. در حال حاضر می‌توان گفت هوش مصنوعی در کنار تایید یک پزشک عملکرد بسیار موثری از خود نشان می‌دهد.
توماس میدلدیچ و ایفای نقش در فیلمی به کارگردانی بنجامین!
8- کارگردانی فیلم توسط هوش مصنوعی!
جالب است بدانید در سال 2018 فیلمی به نام “Zone Out” توسط هوش مصنوعی که آن را بنجامین خطاب می‌کنند ساخته شد که در آن بازیگر محبوب کانادایی به نام توماس میدلدیچ (Thomas Middleditch) ایفای نقش کرده است. این فیلم طی 48 ساعت توسط هوش مصنوعی ساخته شده و داستان، تدوین، انتخاب موسیقی و سایر المان‌های مربوط به این فیلم همگی توسط بنجامین مدیریت و تصمیم‌گیری شدند. این پروژه ایده کارگردانی به نام اسکار شارپ (Oscar Sharp) و تکنسین خلاق گوگل یعنی راس گودوین (Ross Goodwin) بود. حافظه بنجامین از شبکه عصبی کوتاه مدت تشکیل شده و این درست همان ویژگی موجود روی گوشی‌های هوشمند است که هنگام پیش‌بینی کلمه بعدی در حین تایپ استفاده می‌کنیم.
هوش مصنوعی؛ رقیب سرسخت هوش انسان
9- هوش مصنوعی از انسان‌ها باهوش‌تر است!
مایکروسافت (Microsoft) و علی بابا (Alibaba) هوش مصنوعی را توسعه داده‌اند که می‌تواند در آزمون‌ درک مطلب دانشگاه استندفورد، عملکرد بهتری نسبت به انسان داشته باشد.
مدل هوش مصنوعی علی بابا توانست در این تست نمره 82.44 را کسب کند؛ این در حالیست که مدل شرکت مایکروسافت نمره 82.65 را از آن خود کرد. جالب است که بدانید فرد شرکت کننده در این آزمون موفق به ثبت نمره 82.304 شد!
سوفیا اولین رباتی که توانست تابعیت دریافت کند
10- هوش مصنوعی می‌تواند تابعیت دریافت کند
یکی از پیشرفته‌ترین ربات‌های انسان نما به نام سوفیا (Sophia) در سال 2017 توانست تابعیت عربستان صعودی را دریافت کند! او اولین رباتی بود که چنین دستاوردی داشت و در همان سال قهرمان نوآوری برنامه توسعه ملل متحد هم خطاب شد و به عنوان اولین غیر انسان شناخته می‌شود که توانسته از این سازمان عنوان دریافت کند!
هوش مصنوعی سوفیا به قدری پیچیده و قدرتمند است که به راحتی به او امکان برقراری ارتباط با انسان‌ها را داده و حتی قادر به برقراری تماس چشمی و شبیه‌سازی حالت چهره انسان نیز می‌باشد.
#دیجی


10 حقیقت جالب در مورد هوش مصنوعی که شما را حیرت‌زده می‌کند!

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا