- امتیاز واکنش
- 4,240
- زمان حضور
- 23 روز 7 ساعت 19 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان : دیما
نام نویسنده: Telma
نام ناظر: Z.A.H.Ř.Ą༻
ژانر : اجتماعی، عاشقانه، تراژدی
خلاصه :
احساسات ، دقیقا همان چیزی ست که بعضی ها از آن بویی نبرده اند!
شخصیت آنها هم مانند کتاب عربی هفتم است!
وقتی وارد روحشان شوی ، میبینی تمام روحشان فقط و فقط مذکر است!
مثل زبان عربی که مونث و مذکر را جدا کرده ، قلب آنها هم مذکر ها را در بهترین جایگاه خود قرار داده است.
مونث ها هم زیر پای مذکر ها کنیزی میکنند و بیچاره اند!
اما اینگونه انسان ها راه پله ای یا دری مخفی در قلبشان وجود ندارد بلکه بشود مونثی کنار تـ*ـخت شاهی مذکر ها بنشیند.
کنار می آیند !
مونث ها صبوری میکنند و دم نمیزنند ..
سخن نوینسده
قبل از نقد یه عرض کوچیکی داشتم. من روال نوشتَنَم به این صورت هست که اوایل رمان همه چی عادی پیش میره و شاید فکر کنیم یه رمان کلیشه است. اما رمان دیما اینطور نیست. یعنی اتفاقاتی قراره بیوفته، که تو ذهن نمیگنجه !
پس خواستم به منتقد عزیز بگم برای نقد ارزشمندتون، باید اینو در نظر بگیریم و اینکه رمان من در اواسط و اواخر یک رمان جذاب خواهد شد. البته این رمان زیاد عاشقانه نخواهد بود و بیشتر رازالود است.
دوستان عزیز هم اگر رمان رو خوندن و نقدی دارن بنده رو خوشحال میکنن اگر نقدشون رو قرار بدن.
نام نویسنده: Telma
نام ناظر: Z.A.H.Ř.Ą༻
ژانر : اجتماعی، عاشقانه، تراژدی
خلاصه :
احساسات ، دقیقا همان چیزی ست که بعضی ها از آن بویی نبرده اند!
شخصیت آنها هم مانند کتاب عربی هفتم است!
وقتی وارد روحشان شوی ، میبینی تمام روحشان فقط و فقط مذکر است!
مثل زبان عربی که مونث و مذکر را جدا کرده ، قلب آنها هم مذکر ها را در بهترین جایگاه خود قرار داده است.
مونث ها هم زیر پای مذکر ها کنیزی میکنند و بیچاره اند!
اما اینگونه انسان ها راه پله ای یا دری مخفی در قلبشان وجود ندارد بلکه بشود مونثی کنار تـ*ـخت شاهی مذکر ها بنشیند.
کنار می آیند !
مونث ها صبوری میکنند و دم نمیزنند ..
سخن نوینسده
قبل از نقد یه عرض کوچیکی داشتم. من روال نوشتَنَم به این صورت هست که اوایل رمان همه چی عادی پیش میره و شاید فکر کنیم یه رمان کلیشه است. اما رمان دیما اینطور نیست. یعنی اتفاقاتی قراره بیوفته، که تو ذهن نمیگنجه !
پس خواستم به منتقد عزیز بگم برای نقد ارزشمندتون، باید اینو در نظر بگیریم و اینکه رمان من در اواسط و اواخر یک رمان جذاب خواهد شد. البته این رمان زیاد عاشقانه نخواهد بود و بیشتر رازالود است.
دوستان عزیز هم اگر رمان رو خوندن و نقدی دارن بنده رو خوشحال میکنن اگر نقدشون رو قرار بدن.
نقد و بررسی رمان دیما | Telma کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: