خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,751
امتیاز واکنش
6,701
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
چند سالی است که پاستا در ایران محبوبیت پیدا کرده و پاستا با سس قارچ لذیذترین پاستا از دید ایرانی‌ها به شمار می‌رود.

23241_sfs-pasta-with-mushroom-sauce-6-800x491.jpg

پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزه‌ای است که بدون گوشت درست می‌شود و سس خوش‌طعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپخت‌های آشپزی ملل قرار می‌گیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوت‌های پاستاهای مختلف، در سس آن‌ها است


مواد لازم پاستا:
۲۵۰ گرم قارچ:
۳۰۰ گرم پیاز:
۲ عددسیر:
۱ حبه خامه:
۲۰۰ گرم شیر:
نصف پیمانه کره:
۵۰ گرم آبلیمو:
یک قاشق غذاخوریجعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوریروغن: ۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل: به میزان لازمپنیر پارمزان: در صورت تمایلطرز تهیه پاستا با سس قارچپیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حرارت باید به اندازه‌ای باشد که قارچ‌ها آب نیندازند.خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز افزوده، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.جعفری خرد شده و کره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله بردارید.پاستا را در آب در حال جوشی که به آن نمک زده‌اید، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.


منبع: مجله دلتا


پاستا با سس قارچ غذای محبوب ایتالیایی‌ها

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا