- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
چند سالی است که پاستا در ایران محبوبیت پیدا کرده و پاستا با سس قارچ لذیذترین پاستا از دید ایرانیها به شمار میرود.
پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوتهای پاستاهای مختلف، در سس آنها است
مواد لازم پاستا:
۲۵۰ گرم قارچ:
۳۰۰ گرم پیاز:
۲ عددسیر:
۱ حبه خامه:
۲۰۰ گرم شیر:
نصف پیمانه کره:
۵۰ گرم آبلیمو:
یک قاشق غذاخوریجعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوریروغن: ۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل: به میزان لازمپنیر پارمزان: در صورت تمایلطرز تهیه پاستا با سس قارچپیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.قارچها را ورقهای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حرارت باید به اندازهای باشد که قارچها آب نیندازند.خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز افزوده، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.جعفری خرد شده و کره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله بردارید.پاستا را در آب در حال جوشی که به آن نمک زدهاید، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
منبع: مجله دلتا
پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جزء یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوتهای پاستاهای مختلف، در سس آنها است
مواد لازم پاستا:
۲۵۰ گرم قارچ:
۳۰۰ گرم پیاز:
۲ عددسیر:
۱ حبه خامه:
۲۰۰ گرم شیر:
نصف پیمانه کره:
۵۰ گرم آبلیمو:
یک قاشق غذاخوریجعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوریروغن: ۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل: به میزان لازمپنیر پارمزان: در صورت تمایلطرز تهیه پاستا با سس قارچپیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند.قارچها را ورقهای خرد کنید و به سیر و پیاز بیفزایید.بلافاصله یک قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید. حرارت باید به اندازهای باشد که قارچها آب نیندازند.خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پیاز افزوده، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.جعفری خرد شده و کره را به مخلوط بیفزایید و مواد را از روی شعله بردارید.پاستا را در آب در حال جوشی که به آن نمک زدهاید، بریزید. پس از اینکه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو کنید.در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
منبع: مجله دلتا
پاستا با سس قارچ غذای محبوب ایتالیاییها
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com