خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,751
امتیاز واکنش
6,701
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
پیراشکی گوشت معمولا به‌عنوان فینگرفود هم شناخته می‌شود و از جمله غذاهای غیر ایرانی پر طرفدار است که معمولا در مهمانی‌ها سرو می‌شود. پیراشکی گوشت با ترکیب گوشت و انواع سبزیجات درست می‌شود و بسیار خوشمزه است.


پیراشکی سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. شما می‌توانید پیراشکی سوخاری را برای مهمانی و تولدها درست کنید و به دلخواه مواد میانی آن را تغییر دهید و داخل پودر سوخاری بـ*ـغلتانید و سرخ کنید. برای تهیه این پیراشکی می‌توانید از خمیر یوفکا آماده استفاده کنید یا یک خمیر فوق‌العاده خودتان را در منزل درست و با مواد میانی رول کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • آب ۱.۵ پیمانه
  • شکر نصف قاشق چای‌خوری
  • کره ۱۰ گرم
  • نمک نوک‌ قاشق چای‌خوری
  • آرد ۱.۵ پیمانه
مواد لازم برای میان پیراشکی

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • ‌تخم‌مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱/۴ پیمانه
  • پودر سوخاری ۱ پیمانه
طرز تهیه پیراشکی سوخاری

مرحله اول

برای تهیه خمیر آب را داخل یک تابه بریزید و نمک و شکر را اضافه کنید. وقتی از کناره ظرف شروع به قل زدن کرد آرد را یکباره اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. بعد از چند دقیقه که داغ شد، خمیر را روی سطح بیاورید.

مرحله دوم

وقتی خمیر خنک شد با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیف شود. سپس داخل یک نایلون قرار دهید و به مدت نیم ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا استراحت کند.

مرحله سوم

برای تهیه مواد میانی پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود. در ادامه فلفل دلمه و قارچ‌ها را افزوده و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در انتها کمی نمک بزنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

Fried-Piroshki-768x580.jpg


مرحله چهارم

حالا به اندازه نارنگی از خمیر بردارید و روی یک سطح باز کنید و مقداری از مواد گوشتی داخلش قرار دهید. خمیر را نیم سانت از هر طرف روی هم بیاورید و به دلخواه کمی پنیر قرار دهید و رول کنید.

مرحله پنجم

حالا داخل یک کاسه ‌تخم‌مرغ و شیر و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و هم بزنید تا ‌تخم‌مرغ از لـ*ـختگی خارج شود. سپس داخل یک کاسه دیگر پودر سوخاری را ریخته و حالا رول ها را داخل مخلوط ‌تخم‌مرغ بعد پودر سوخاری بزنید. بعد داخل یک روغن داغ سرخ کنید و در انتها روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم

  • می‌توانید به دلخواه با گوشت یا مرغ یا به صورت گیاهی این رول را تهیه کنید.
  • پیراشکی باید در روغن غوطه‌ور باشد و خوب خمیر برشته و طلایی شود.
  • خمیر را سعی کنید به صورت نازک باز کنید.
  • با این مقادیر ۱۲ عدد رول سوخاری خواهید داشت

منبع: مجله دلتا


طرز تهیه پیراشکی سوخاری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا