M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
دال گوشت | Daal Gosht
دال گوشت یک ظرف ساده از گوشت تکه شده و تند می باشد که در ترکیبی از سبزیجات و عدس ساده قرار گرفته است. این وعده غذایی که از معروف ترین غذاهای هندی به شمار می رود در کشور پاکستان و همچنین در شمال هندوستان بسیار مورد استقبال است. نکته قابل توجه این غذا این است که یک وعده از آن به راحتی قابل تبدیل به دو یا سه وعده غذایی برای جمع های بزرگ خواهد بود. پیشنهاد می شود برای اینکه بتوانید از این غذا نهایت لـ*ـذت را ببرید یک سالاد سبز به آن اضافه کرده تا رضایت کافی شما را جلب نماید.
#الی_گشت
مواد لازم
برای درست کردن دال عدس هندی ابتدا عدس را به خوبی بشویید و به همراه پنج لیوان آب؛ عدس را در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله زیاد قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید نمک و زردچوبه را به همراه زنجبیل تازه رنده شده و فلفل خرد شده در قابلمه بریزید و سپس حرارت گاز را کم کنید و به مدت ۸ دقیقه اجازه دهید تا عدس ها پخته شوند سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه عدس ها استراحت کنند.
در مرحله بعدی طرز تهیه دال عدس هندی درون تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و تخم گشنیز و آرد ذرت را در روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را درون تابه بریزید و مخلوط این مواد را تفت دهید تا پیاز ها طلایی و نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز اضافه کنید و رب را کمی تفت دهید تا خوشرنگ شود در این مرحله از روش پخت دال عدس مخلوط پیاز را درون قابلمه دال عدس بریزید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه گاز را روشن کنید تا مواد به خورد هم بروند و دال عدس جا بیفتد توجه داشته باشید که این خوراک را باید به صورت داغ سرو کنید.
#ارگا
دال گوشت یک ظرف ساده از گوشت تکه شده و تند می باشد که در ترکیبی از سبزیجات و عدس ساده قرار گرفته است. این وعده غذایی که از معروف ترین غذاهای هندی به شمار می رود در کشور پاکستان و همچنین در شمال هندوستان بسیار مورد استقبال است. نکته قابل توجه این غذا این است که یک وعده از آن به راحتی قابل تبدیل به دو یا سه وعده غذایی برای جمع های بزرگ خواهد بود. پیشنهاد می شود برای اینکه بتوانید از این غذا نهایت لـ*ـذت را ببرید یک سالاد سبز به آن اضافه کرده تا رضایت کافی شما را جلب نماید.
#الی_گشت
مواد لازم
- آب : ۵ لیوان
- عدس قرمز : یک پیمانه
- نمک : یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه : یک قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه : یک قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز : یک قاشق مرباخوری
- فلفل سبز تند : یک تا دو عدد
- پیاز خرد شده : یک عدد
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق مرباخوری
- روغن : دو قاشق غذاخوری
- آرد ذرت : یک قاشق غذاخوری
برای درست کردن دال عدس هندی ابتدا عدس را به خوبی بشویید و به همراه پنج لیوان آب؛ عدس را در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله زیاد قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید نمک و زردچوبه را به همراه زنجبیل تازه رنده شده و فلفل خرد شده در قابلمه بریزید و سپس حرارت گاز را کم کنید و به مدت ۸ دقیقه اجازه دهید تا عدس ها پخته شوند سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه عدس ها استراحت کنند.
در مرحله بعدی طرز تهیه دال عدس هندی درون تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و تخم گشنیز و آرد ذرت را در روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را درون تابه بریزید و مخلوط این مواد را تفت دهید تا پیاز ها طلایی و نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز اضافه کنید و رب را کمی تفت دهید تا خوشرنگ شود در این مرحله از روش پخت دال عدس مخلوط پیاز را درون قابلمه دال عدس بریزید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه گاز را روشن کنید تا مواد به خورد هم بروند و دال عدس جا بیفتد توجه داشته باشید که این خوراک را باید به صورت داغ سرو کنید.
#ارگا
طرز تهیه دال گوشت هندی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com