خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوفته مالایی | Malai Kofta
کوفته مالایی که از معروف ترین غذاهای هندی می باشد نوعی سبزیجات در میان یک سس غلیظ است. این غذا جایگزینی سبزیجاتی برای دوستداران گوشت می باشد که در کنان نان و یا برج جرا (jeera rice) بسیار خوش طعم خواهد بود. این کوفته ها با ترکیبی از سیب زمینی، هویج، لوبیا، نخود فرنگی و ذرت شیرین ساخته می شود. شما همچنین برای آن به پنیر نیز نیاز خواهید داشت تا مقداری از آن را به صورت قطعه ای بر روی سبزیجات خود اضافه نمایید. اگر شما نمی توانید این غذا را آماده کنید و دوست خواهید داشت تا طعم زیبایش را نیز تجربه کنید به شما پیشنهاد می دهیم تا در فروشگاه های غذای طبیعی به دنبال آن بگردید. قطعا به راحتی می توانید یکی از آن ها را پیدا کنید.

#الی_گشت
مواد لازم برای تهیه کوفته مالایی(هندی) :
  1. سیب زمینی ۸۰۰گرم
  2. پنیر(یا پنیر هالومی یا پنیر موزارلا)سه قاشق غذاخوری
  3. بادام هندی (خرد شده)سه قاشق
  4. کشمش یک قاشق غذاخوری
  5. فلفل فلفل قرمز (خرد شده)یک قاشق
  6. شکر یک قاشق غذاخوری
  7. زیره آسیاب شده یک قاشق
  8. گشنیز دو قاشق غذاخوری
  9. پودر چیلی یک قاشق غذا خوری
  10. هل دو غلاف
  11. آرد دو قاشق غذا خوری
  12. تخم مرغ (زده شده)
  13. پودر سوخاری به میزان لازم
  14. پیاز یک عدد (ریز ، خرد شده)
  15. سیر سه حبه (خرد شده)
  16. زنجبیل پودر شده سه قاشق چایی خوری
  17. بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
  18. خامه غلیظ ۱۰ قاشق غذا خوری
  19. پودر کاری دو قاشق غذاخوری
  20. طرز تهیه کوفته مالایی (هندی):

    در ابتدا سیب زمینی ها را در آب فراوان بجوشانید تا نرم شوند،بعد از پحته شدن بگذارید خنک شود و بعد از آنها را پوره کنید. و بعد پنیر ، بادام هندی خرد شده ، بادام زمینی خرد شده، هل ، کشمش ، فلفل چیلی ، شکر ، زیره ، گشنیز ، پودر چیلی و هل را به سیب زمینی اضافه کنید. همه چیز را به تدریج به سیب زمینی ها اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب و یکدست شوند، روی مواد کوفته را با سلفون بپوشانید یا در ظرف در بسته رای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم مواد به خورد یکدیگر روند.
    در مرحله بعد مایع کوفته را از یخچال خارج کرده و به شکل گلوله هایی به اندازه آلو درآورید و درون آرد سوخاری بپوشانید، در ظرف دیگر یک تخم مرغ همزده شده قرار دهید و بعد کوفته ها را درون ان بـ*ـغلتانید، این کار را چندین بار انجام دهید، در یک ظرف دیگر روغن داغ آماده کنید و کوفته ها را درون آن کمی تفت دهید. و خارج کنید .
    در تابه ای دیگر پیاز ریز خرده شده را اضافه کرده و سرخ کنید، سپس سیر را اضافه کرده کمی تفت دهید و بعد پودر کاری و خامه را اضافه کرده و تند تند هم میزنید که خامه بریده نشود و زیر حرارت را کم می کنید اجازه می دهید که سس شما غلیظ شود، در مرحله بعد کوفته ها را درون سس قرارداده و زیر حرارت را کم می کنید تا به خوبی جا بیفتد. این غذا را همراه نان و سیزیجات بخار پز سرو کنید.
  21. نکات تکمیلی طرز تهیه کوفته مالایی هندی:
    • مایع کوفته را حتما داخل یخچال قرار دهید که حین پخت وا نرود و شکل خود را حفظ کند.
    • اگر نمیخواهید کوفته شما طعم تند داشته باشد می توانید فلفل چیلی را حذف کنید .
    • #شادی_پز


طرز تهیه کوفته مالایی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا