M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
چوله یا کاری نخود | Chole
چوله یا کاری نخود برای خلاف غذاهایی که در بالا معرفی کردیم غذایی گیاهی است که عمدتا با نخود تهیه می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و یکی از معروف ترین غذاهای هندی به شمار می رود. چوله بیش از همه در نواحی شمالی هند پرطرفدار است و به دلیل سادگی ترکیبات و طعم فوق العاده اش در سرتاسر جهان محبوبیت پیدا کرده است. این غذا برای تعداد زیاد بسیار مناسب است و در میهمانی های بزرگ حتما این غذا هم سرو می شود. برای تهیه این غذای خوشمزه، نخود، پیاز، گوجه را با سیر و سس زنجبیلی ترکیب می کنند و یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای هندی را به وجود می آورند. البته باز هم باید این نکته را گوشزد کنیم که چیزی که این غذاها را خاص و متمایز می کند استفاده از ادویه های هندی، آن هم به میزان درست و صحیح است.
#الی_گشت
مواد لازم
دستور تهیه
چوله یا کاری نخود برای خلاف غذاهایی که در بالا معرفی کردیم غذایی گیاهی است که عمدتا با نخود تهیه می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و یکی از معروف ترین غذاهای هندی به شمار می رود. چوله بیش از همه در نواحی شمالی هند پرطرفدار است و به دلیل سادگی ترکیبات و طعم فوق العاده اش در سرتاسر جهان محبوبیت پیدا کرده است. این غذا برای تعداد زیاد بسیار مناسب است و در میهمانی های بزرگ حتما این غذا هم سرو می شود. برای تهیه این غذای خوشمزه، نخود، پیاز، گوجه را با سیر و سس زنجبیلی ترکیب می کنند و یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای هندی را به وجود می آورند. البته باز هم باید این نکته را گوشزد کنیم که چیزی که این غذاها را خاص و متمایز می کند استفاده از ادویه های هندی، آن هم به میزان درست و صحیح است.
#الی_گشت
مواد لازم
- ▢3 عدد پیاز درشت
- ▢1 قاشق غذاخوری پوره زنجبیل
- ▢2 قاشق غذاخوری روغن مایع
- ▢5 عدد میخک
- ▢6 عدد فلفل سیاه نسابیده
- ▢2 قاشق مرباخوری پودر گشنیز خشک
- ▢¼ قاشق مرباخوری زردچوبه
- ▢450 گرم نخود پخته
- ▢3 سانتیمتر زنجبیل تازه
- ▢1.5 پیمانه آب
- ▢2 عدد گوجه فرنگی بزرگ (خرد شده)
- ▢2 قاشق غذاخوری سیر له شده
- ▢2 عدد برگ بو
- ▢4 عدد هل
- ▢1 قاشق مرباخوری پودر زیره
- ▢½ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
- ▢2 قاشق مرباخوری گرام ماسالا
- ▢به مقدار لازم نمک
- ▢2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
دستور تهیه
- برای خورش چولی به 3 پیمانه نخود پخته نیاز داریم شما یا می تونید از 2 تا قوطی کنسرو نخود استفاده کنید و یا 2 پیمانه نخود رو از شب قب خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و از صبح بذارید آرام بپزه وقتی نخود پخت بقیه مواد رو آماده میکنیم.
- 2 عدد از پیاز ها رو همراه 2 عدد گوجه فرنگی درشت ، 1 قاشق غذاخوری پوره زنجبیل و 2 قاشق غذاخوری سیر له شده توی غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست پوره بشه.
- یک قابلمه بزرگ بردارید و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع توی قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا روغن کمی گرم بشه.
- دو عدد برگ بو، 5 عدد میخک، 4 عدد هل و 6 عدد فلفل سیاه نسابیده رو توی قابلمه بریزید و کمی تفت بدید.
- 1 عدد پیاز رو خلالی خرد کنید و توی قابلمه بریزید و تفت بدید. پیاز باید در حدی تفت بخوره که رنگش طلایی بشه و مراقب باشید که نسوزه.
- پوره ای که قبلا آماده کردید رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگ گوجه قرمز بشه اگه گوجه ها کم رنگ بودن 1 قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
- 1 قاشق مرباخوری پودر زیره ، 2 قاشق مرباخوری پودر گشنیز خشک، 1/2 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز ، 1/4 قاشق مرباخوری زردچوبه و 2 قاشق مرباخوری گرام ماسالا اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه مواد رو با هم تفت بدید.
- نخود پخته رو آبکش کنید و به مواد توی قابلمه اضافه کنید.
- آب گرم و کمی نمک رو اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید تا با شعله ملایم بپزه.
- با پشت یک ملاقه یا قاشق کمی از نخود ها رو له کنید تا غلظت خورشتتون کمی بیشتر بشه.
- برای سرو خورش نخود چوله زنجبیل تازه رو خلالی کنید و کمی گشنیز تازه خورد شده روی خورش بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه چوله یا کاری نخود
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com