M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
روگان جوش | Rogan Josh
روگان جوش یا روغن جوش یا روغن گوشت معمولا با گوشت بره تهیه می شود و اصالتا متعلق به نواحی کشمیر هند است. معنای لغوی روگان جوش به صورت «بره قرمز» ترجمه می شود و رنگ قرمز آن مربوط به فلفل چیلی قرمز کشمیری است. البته فکر نکنید که با غذایی بسیار تند و تیز روبرو هستید، چرا که خامه ای که به این غذا اضافه می شود تندی فلفل را ملایم می کند و طعمی بی نظیر و خوشمزه به آن می دهد. علاوه بر فلفل چیلی که اصلی ترین ماده این غذاست ادویه های معطری مثل هل، زیره سبز، زردچوبه و گرم ماسالا هم در تهیه آن استفاده می شوند. روگان جوش را هم همراه با برنج ساده باسماتی و هم همراه با نان میل می کنند.
#الی_گشت
مواد لازم برای تهیه روگان جوش( برای 4 نفر)
ماهیچه:400 گرم
گوجه فرنگی: 2 لیوان
پیاز خرد شده: یک پیمانه
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن کانولا: سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه: 10 گرم
فلفل قرمز خشک: 4 عدد
برگ بو، گل میخک، هل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و رازیانه : یک قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه
طـرز تـهـیـه:
ابتدا فلفلهای قرمز خشک را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند و بعد، آنها را له کنید.
در تابهای بزرگ روغن را داغ کنید. سپس، کره و برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفلهای قرمز را بریزید و کمی سرخ کنید.
بعد از مدتی پیازها و سپس زنجبیل تازه خلالشده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زردچوبه و پودر تخم گشنیز را همراه گوجهفرنگیهای خردشده و رب بیفزایید و سپس نمک را بریزید.
در نهایت، گوشتها را اضافه کنید و در محتویات، آب بریزید. قبل از سرو این خورش، روی آن گشنیز تازه اضافه کنید.
مـیــزان کـالـری
این غذا در مجموع دارای 1100 کیلوکالری انرژی است و در صورتی که آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، به هر نفر 275 کیلوکالری خواهد رسید.
#همشهری
روگان جوش یا روغن جوش یا روغن گوشت معمولا با گوشت بره تهیه می شود و اصالتا متعلق به نواحی کشمیر هند است. معنای لغوی روگان جوش به صورت «بره قرمز» ترجمه می شود و رنگ قرمز آن مربوط به فلفل چیلی قرمز کشمیری است. البته فکر نکنید که با غذایی بسیار تند و تیز روبرو هستید، چرا که خامه ای که به این غذا اضافه می شود تندی فلفل را ملایم می کند و طعمی بی نظیر و خوشمزه به آن می دهد. علاوه بر فلفل چیلی که اصلی ترین ماده این غذاست ادویه های معطری مثل هل، زیره سبز، زردچوبه و گرم ماسالا هم در تهیه آن استفاده می شوند. روگان جوش را هم همراه با برنج ساده باسماتی و هم همراه با نان میل می کنند.
#الی_گشت
مواد لازم برای تهیه روگان جوش( برای 4 نفر)
ماهیچه:400 گرم
گوجه فرنگی: 2 لیوان
پیاز خرد شده: یک پیمانه
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن کانولا: سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه: 10 گرم
فلفل قرمز خشک: 4 عدد
برگ بو، گل میخک، هل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و رازیانه : یک قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه
طـرز تـهـیـه:
ابتدا فلفلهای قرمز خشک را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند و بعد، آنها را له کنید.
در تابهای بزرگ روغن را داغ کنید. سپس، کره و برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفلهای قرمز را بریزید و کمی سرخ کنید.
بعد از مدتی پیازها و سپس زنجبیل تازه خلالشده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زردچوبه و پودر تخم گشنیز را همراه گوجهفرنگیهای خردشده و رب بیفزایید و سپس نمک را بریزید.
در نهایت، گوشتها را اضافه کنید و در محتویات، آب بریزید. قبل از سرو این خورش، روی آن گشنیز تازه اضافه کنید.
مـیــزان کـالـری
این غذا در مجموع دارای 1100 کیلوکالری انرژی است و در صورتی که آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، به هر نفر 275 کیلوکالری خواهد رسید.
#همشهری
طرز تهیه روگان جوش
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com