M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
برشتوک نخودچی ساده یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پر طرفدار است که در مراسم های مختلف خورده می شود . مواد لازم و طرز تهیه برشتوک نخودچی ساده به همراه نکات پخت آن را برایتان آماده کنیم. در ادامه نیز با با خواص آرد نخودچی آشنا خواهیم شد.
برشتوک نخودچی ساده
مواد لازم:
آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
هل و دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
پودر پسته
برای تزیین آرد سفید
۵۰ گرم برشتوک
طرز تهیه:
مرحله ۱ – آرد نخودچی و آرد سفید را تفت دهید تارنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن افزوده و مرتب هم زده تا رنگ آن قهوه ایروشن شود.
مرحله ۲ – مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بیفزایید و مرتباً هم بزنیدتا کاملاً مخلوط شود.
(در صورت استفاده از پودر کاکائو در این مرحله اضافه کنید) مرحله ۳ – مواد را در سینی لوز ریختهو با پشت قاشق صاف کرده، سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کردهاید روی برشتوکریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید.
برشتوک نخودچی ساده
مرحله ۴ – قالب را در یخچال گذاشته حدود نیم ساعت یا بسته به سرمادهی یخچال بیشتر بگذارید و بعدبرشتوک را به صورت لوز برش داده و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد
مرحله ۵ – برشتوک را که قبلاً برش زدهاید با دقت از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظرچیده و سرو نمایید.
نکـــــــات:
۱٫ پودر قند را داخل مواد الک کنید.
۲٫در صورتی که مایه خیلی شل بود کمی آرد نخودچی را جداگانه تفت دهید و بعد به مخلوط اضافه کنید.
۳٫برشتوک در مرحله قبل از برش باید حدود نیم ساعت در یخچال باشد و بعد آن را برش داده ودوباره اجازه دهید تا کاملاً ببندد، در صورتی که در مرحله برش بیش از اندازه سفت شود باعث خرد شدنبرشتوک میشود.
۴٫به شکلات آب شده ۱ تا ۲ قاشق روغن مایع اضافه کنید تا روانتر باشد و به راحتی روی برشتوکریخته شود.
برشتوک نخودچی ساده
بیشتر بدانید از آشنایی با خواص آرد نخودچی
ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک واحد نان و غلات یا یک واحد گوشت (البته از نوع بسیار کم چرب) است و مصرف آن در صورتی که بوداده و شور نباشد، به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند، توصیه می شود.
آرد نخودچی آردی است که از نخودچی پوست گرفته و بی نمک تهیه می شود. نخودچی را می کوبند یا آسیاب میکنند و آن را با الک بسیار ریز برای نرم و صاف شدن الک می کنند. آرد نخودچی در شیرینی پزی هم مصرف می شود.
یکی از آردهایی که در آشپزی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد، آرد نخودچی است. تا به حال با خود فکر کرده اید که این آرد چه تفاوتی با آردهای دیگر دارد و خاصیت منحصر به فرد آن چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت، نخودچی، از مواد غذایی است که مصرف آن به عنوان یک ترکیب پرپروتئین توصیه می شود.
آرد نخودچی
در طبقه بندی تغذیه ای، آرد نخودچی جزو حبوبات محسوب و از نخود تازه یا نخودچی بدون پوست و بی نمک تهیه می شود.
بیشترین مصرف این آرد در صنعت شیرینی پزی و تفاوت عمده آن با سایر آردها از نظر مواد مغذی، نوع و اندازه نشاسته است. در ترکیب نشاسته آرد غلات، مقدار آمیلوز و آمیلوپکتین، در سطح یکسانی است درحالی که در آرد تهیه شده از حبوبات، میزان آمیلوز نسبت به آمیلوپکتین بیشتر است و نشاسته موجود در آن وقتی با آب حل می شود، حالتی ژله ای پیدا می کند.
جالب است بدانید که طی فرآیند تصفیه، میزان ویتامین B موجود در آرد غلات کم و در نتیجه خواص تغذیه ای آن کاهش می یابد اما در آرد نخودچی به دلیل این که عمل فرآیند تصفیه روی آن صورت نمی گیرد، میزان فیبر که نوعی فیبر محلول در آب و برای حفظ سلامت مفید است، تغییر نمی کند و مواد مغذی موجود در آن حفظ می شود.
#پرشین_وی
برشتوک نخودچی ساده
مواد لازم:
آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
هل و دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
پودر پسته
برای تزیین آرد سفید
۵۰ گرم برشتوک
طرز تهیه:
مرحله ۱ – آرد نخودچی و آرد سفید را تفت دهید تارنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن افزوده و مرتب هم زده تا رنگ آن قهوه ایروشن شود.
مرحله ۲ – مخلوط را از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بیفزایید و مرتباً هم بزنیدتا کاملاً مخلوط شود.
(در صورت استفاده از پودر کاکائو در این مرحله اضافه کنید) مرحله ۳ – مواد را در سینی لوز ریختهو با پشت قاشق صاف کرده، سپس شکلات تخته ای را که روی حرارت غیر مستقیم آب کردهاید روی برشتوکریخته و مقداری پودر پسته نیز بپاشید.
برشتوک نخودچی ساده
مرحله ۴ – قالب را در یخچال گذاشته حدود نیم ساعت یا بسته به سرمادهی یخچال بیشتر بگذارید و بعدبرشتوک را به صورت لوز برش داده و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد
مرحله ۵ – برشتوک را که قبلاً برش زدهاید با دقت از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظرچیده و سرو نمایید.
نکـــــــات:
۱٫ پودر قند را داخل مواد الک کنید.
۲٫در صورتی که مایه خیلی شل بود کمی آرد نخودچی را جداگانه تفت دهید و بعد به مخلوط اضافه کنید.
۳٫برشتوک در مرحله قبل از برش باید حدود نیم ساعت در یخچال باشد و بعد آن را برش داده ودوباره اجازه دهید تا کاملاً ببندد، در صورتی که در مرحله برش بیش از اندازه سفت شود باعث خرد شدنبرشتوک میشود.
۴٫به شکلات آب شده ۱ تا ۲ قاشق روغن مایع اضافه کنید تا روانتر باشد و به راحتی روی برشتوکریخته شود.
برشتوک نخودچی ساده
بیشتر بدانید از آشنایی با خواص آرد نخودچی
ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک واحد نان و غلات یا یک واحد گوشت (البته از نوع بسیار کم چرب) است و مصرف آن در صورتی که بوداده و شور نباشد، به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند، توصیه می شود.
آرد نخودچی آردی است که از نخودچی پوست گرفته و بی نمک تهیه می شود. نخودچی را می کوبند یا آسیاب میکنند و آن را با الک بسیار ریز برای نرم و صاف شدن الک می کنند. آرد نخودچی در شیرینی پزی هم مصرف می شود.
یکی از آردهایی که در آشپزی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد، آرد نخودچی است. تا به حال با خود فکر کرده اید که این آرد چه تفاوتی با آردهای دیگر دارد و خاصیت منحصر به فرد آن چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت، نخودچی، از مواد غذایی است که مصرف آن به عنوان یک ترکیب پرپروتئین توصیه می شود.
آرد نخودچی
در طبقه بندی تغذیه ای، آرد نخودچی جزو حبوبات محسوب و از نخود تازه یا نخودچی بدون پوست و بی نمک تهیه می شود.
بیشترین مصرف این آرد در صنعت شیرینی پزی و تفاوت عمده آن با سایر آردها از نظر مواد مغذی، نوع و اندازه نشاسته است. در ترکیب نشاسته آرد غلات، مقدار آمیلوز و آمیلوپکتین، در سطح یکسانی است درحالی که در آرد تهیه شده از حبوبات، میزان آمیلوز نسبت به آمیلوپکتین بیشتر است و نشاسته موجود در آن وقتی با آب حل می شود، حالتی ژله ای پیدا می کند.
جالب است بدانید که طی فرآیند تصفیه، میزان ویتامین B موجود در آرد غلات کم و در نتیجه خواص تغذیه ای آن کاهش می یابد اما در آرد نخودچی به دلیل این که عمل فرآیند تصفیه روی آن صورت نمی گیرد، میزان فیبر که نوعی فیبر محلول در آب و برای حفظ سلامت مفید است، تغییر نمی کند و مواد مغذی موجود در آن حفظ می شود.
#پرشین_وی
روش تهیه برشتوک نخودچی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com