M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,858
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه سس پیتزا مارگاریتا خانگی
مواد لازم جهت تهیه سس مارگاریتا مخصوص پیتزا
گوجه : 500 گرم
رب گوجهفرنگی : 150 گرم
سیر : 2-3 حبه
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشکشده : 1 قاشق غذاخوری
ریحان خشکشده یا تازه : 1 قاشق غذاخوری
آویشن : 1 قاشقچایخوری
عسل یا شکر : 1 قاشقچایخوری
فلفل قرمز خردشده : 1 پینچ
طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن
طرز تهیه سس مارگاریتا
1. ابتدا گوجهها را شسته و به دو نیم تقسیم نمایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملا له شوند
2. گوجهها را از صافی رد کنید.
3. در ظرف دیگری سیر را به کمک روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقهای میباشد.)
4. سپس گوجههای از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویهجات و عسل یا شکر را به کمک گوشتکوب برقی و یا مخلوطکن میکس کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
5. در این مرحله مخلوط بدست آمده را به ظرف پخت منتقل نمایید و مخلوط را به جوش آورید.
6. سپس حدود 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا زمانی که اصطلاحا سس قوام آید و 1/4 از حجم آن کمتر شود.
#دلگرم
مواد لازم جهت تهیه سس مارگاریتا مخصوص پیتزا
گوجه : 500 گرم
رب گوجهفرنگی : 150 گرم
سیر : 2-3 حبه
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشکشده : 1 قاشق غذاخوری
ریحان خشکشده یا تازه : 1 قاشق غذاخوری
آویشن : 1 قاشقچایخوری
عسل یا شکر : 1 قاشقچایخوری
فلفل قرمز خردشده : 1 پینچ
طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن
طرز تهیه سس مارگاریتا
1. ابتدا گوجهها را شسته و به دو نیم تقسیم نمایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملا له شوند
2. گوجهها را از صافی رد کنید.
3. در ظرف دیگری سیر را به کمک روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقهای میباشد.)
4. سپس گوجههای از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویهجات و عسل یا شکر را به کمک گوشتکوب برقی و یا مخلوطکن میکس کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
5. در این مرحله مخلوط بدست آمده را به ظرف پخت منتقل نمایید و مخلوط را به جوش آورید.
6. سپس حدود 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا زمانی که اصطلاحا سس قوام آید و 1/4 از حجم آن کمتر شود.
#دلگرم
طرز تهیه سس مارگاریتا ( مخصوص پیتزا ) مرحله به مرحله
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com