خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,238
امتیاز واکنش
64,092
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه نان پاسکالیا
روش اول:
مواد لازم:
10 گرم خمیر مایه فوری
1/2 پیمانه آب ولرم
1 پیمانه شکر یا کمتر
6 قاشق غذاخوری کره آب شده
1/2 پیمانه شیر
پوست 1 پرتقال رنده شده
4 تخم مرغ
وانیل
6 پیمانه آرد الک شده
1 پنس نمک
1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
1 قاشق مرباخوری ماهلپ (اختیاری)

برای روی نان:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
در ظرفی 2 قاشق غذاخوری از شکر، آب ولرم و خمیر مایه رو مخلوط کنین و بزارین کنار. در ظرف دیگری کره آب شده و شیر رو مخلوط کنین، بعد خمیر مایه پف کرده رو اضافه کنید و مخلوط کنین، سپس بقیه شکر، 4 تخم مرغ و پوست پرتقال رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در کاسه ای دیگه، مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و به مخلوط اضافه کرده و ورز بدین. نیاز بود بازم آرد اضافه کنین. خمیر نرمی میشه.بعد داخل یک کاسه بزرگ که با روغن آفتابگردان مالیدین، بزارین و بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین.
خمیر رو باز ورز بدین و به 3 قسمت تقسیم کنین و ببافین و داخل سینی فر که چرب کردین بزارین و با دستمال نم بپوشونین و 15-20 دقیقه دیگه استراحت بدین.بعد روش مخلوط زرده و آب بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 180 درجه 30-35 دقیقه بپزین
#هفت_گنج


155742705047ecd229d142bb0a8580941ef8ee3744thubm.jpg


طرز تهیه نان پاسکالیا

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
25,238
امتیاز واکنش
64,092
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
272 روز 9 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
روش دوم
چی لازم دارم:
خامه ی شل : یک لیوان( خامه رو با شیر رقیق میکنیم)
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد سه و نیم لیوان
شکر ۱۰۰ گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ سه عدد( دو عدد تخم مرغ کامل و یک سفیده برای خمیر نان و یک زرده برای رومال )
رنده پوست لیمو ترش یک لیمو ترش
مواد رومال
پرک بادام یا فندق به مقدار دلخواه
خامه یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
چطوری درست کنم:
ابتدا خامه رو بزارید روی حرارت گرم بشه
طوری که انگشت میزنید دستتون نسوزه
بعد از رو حرارت بردارید خمیر مایه رو بهمراه شکر بهش اضافه کنید هم بزنید سه چهار دقیقه صبر کنید بعد نمک و وانیل و رنده لیموترش و تخم مرغ هارو اضافه کنید( دو تخم مرغ کامل و یک سفیده) و با قاشق خوب مخلوط کنید بعد سه پیمانه آرد رو اضافه کنید و هم بزنید اگر لازم بود نصف پیمانه دیگه آرد رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.دراین مرحله خمیر چسبنده است
روی سطح کار آرد بپاشید و شروع کنید به ورز دادن خمیر ، آرد اضافی به خورد خمیر ندهید
فقط کف دست را اردی کرده و پنج دقیقه ورز بدین تا چسبندگی کم شود‌. خمیر رو داخل یک ظرف که چرب کرده اید بزارید و روشو سلفون بکشید بزارید یک ساعت استراحت کند .بعد پف خمیر رو بگیرید از خمیر شش چونه بگیرید
سه تا بزرگتر سه تا کوچکتر ، چونه ها رو بصورت طناب دربیارید سه تا چونه بزرگ رو بصورت گیس ببافید و داخل قالب چرب شده قرار بدین
وسط گیس رو با دستتون گود کنید بعد با سه چونه ی دیگه یک گیس دیگه ببافید که از گیس اولی کوچکتر است حالا این گیس رو روی گیس اولی که گود کرده اید قرار بدین
و روشو با نایلون بپوشونید و نیم ساعت دیگه استراحت بدین. فر رو از بیست دقیقه قبل روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ بزارید ( یک ظرف آب هم داخل فر بزارید) حالا روی نان را با زرده و خامه رومال کنید و پرک بادام بریزید . داخل فر بزارید تا روش طلایی بشه . تو فر من ۲۵ دقیقه زمان برد.


ec284e65-3f75-44c4-93f4-7699809f9310.jpg

#آخرین_خبر


طرز تهیه نان پاسکالیا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا